Contact
help

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Parkeren in heel Nederland en België

Parkeren in een garage:

Gekozen garage

Sorteren:

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

Ontdek Leiden

Leiden, de stad van Jochem Myjer en Armin van Buuren, is een dynamische plaats met een rijk aanbod van kunst en cultuur. Leiden wordt ook wel de stad van ontdekkingen genoemd en is tevens vanwege de Universiteit van Leiden erg populair onder studenten.

Meer over Leiden

Leiden kent tal van jaarlijks terugkerende evenementen, waarvan het Leidse Ontzet misschien wel de bekendste is. Als je in Leiden bent moet je ook zeker een rondvaart door de grachten boeken. Een rondvaart laat je op een heel andere manier kennismaken met de stad. Met de Parkmobile app parkeer je gemakkelijk dicht bij de diverse bezienswaardigheden. Parkeer in een van de Parkbee parkeer garages in en rondom Leiden. Of parkeer zorgeloos op straat.

Houd je van shoppen? Dan zit je in Leiden ook helemaal goed. En wat is er nou lekkerder dan na een dagje rondstruinen in Leiden neer te strijken op het terras of een hapje te eten bij een van de 300 horecagelegenheden? Onze tips hiervoor: In den Doofpot, Just Meet, Steakhouse Terroir, Rhodos en De Klok. Met Parkmobile parkeer je met je mobiel dicht bij jouw locatie naar keuze.

Parkeergarage Leidatoweg
Leidatoweg, 2316 LJ Leiden

Parkeergarage Leiden Centraal
Schipholweg 68, 2316 XE Leiden

Parkeergarage Verbeekstraat
Verbeekstraat 2, 2332 CA Leiden

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Op zoek naar een parkeerplek {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}? Met Parkmobile parkeer je goedkoop en makkelijk {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Mobiel parkeren met Parkmobile {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze Parkmobile app of door te bellen of sms’en. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit {{ activeItemTitle }} stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Slim parkeren is mobiel parkeren. Parkmobile is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} via sms of door te bellen. Met Parkmobile kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek!

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone: