Contact
help

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Parkeren in heel Nederland en België

Parkeren in een garage:

Gekozen garage

Sorteren:

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

Ontdek Leeuwarden.

Ontdek waarom Leeuwarden is benoemd tot Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. Deze studentenstad met 3 Hogescholen kent tal van bezienswaardigheden als de Blokhuispoort, de scheve toren Oldehoven, Leeuwardse bierkelders, de Museumhaven, Stadsschouwburg de Harmonie en de Sint-Bonifatiuskerk. Strijk vervolgens neer op het terras van De Dikke van Dale. Afsluitend lekker dineren? Het met de Michelinster bekroonde restaurant Éléve is zeker de moeite waard.

Culturele Hoofdstad van 2018

De thema’s die centraal staan tijdens de Culturele Hoofdstad 2018 zijn: durf te dromen, durf te doen en durf anders te zijn. Deze thema’s vertellen het verhaal van Leeuwarden-Fryslân om samen te bouwen aan een betere omgeving. Dit doen ze met ruim 50 grote evenementen en honderden mienskips-initiatieven verspreid door de gehele provincie. Enkele hoogtepunten zijn het straatspektakel Royal de Luxe, 11 fountains, Mata Hari – de mythe en het meisje, Sense of Place en De Stormruiter. Lees hier meer over het verhaal achter de Culturele Hoofdstad 2018, volg het laatste nieuws, bekijk het programma en koop tickets.

Ben je van plan een bezoek te brengen aan de Culturele Hoofdstad 2018 met de auto? Parkeer dan eenvoudig en voordelig in een van onze 5 parkeergarages. Nog geen account bij Parkmobile?

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Op zoek naar een parkeerplek {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}? Met Parkmobile parkeer je goedkoop en makkelijk {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Mobiel parkeren met Parkmobile {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze Parkmobile app, bellen of sms. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit {{ activeItemTitle }} stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Slim parkeren is mobiel parkeren. Parkmobile is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} via sms of door te bellen. Met Parkmobile kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek!

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone: