Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Parkeren in heel Nederland en België

Parkeren in een garage:

Gekozen garage

Sorteren:

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

Dagje Haarlem? Lees alles over parkeren

Dagje winkelen? Dat doe je in de leukste winkelstad van Nederland. Haarlem is een historische stad met een leuk centrum vol bijzondere winkeltjes en gezellige terrasjes. Door het hele jaar heen is er van alles te beleven. Bewonder Hollandse Meester Frans Hals, bezoek de Grote Markt of combineer het met een dagje strand in Bloemendaal of Zandvoort. Genoeg te doen! Parkeren doe je bijna overal gemakkelijk met de app van Parkmobile.

Wat kost parkeren in Haarlem?

In Haarlem zijn drie parkeerzones. In zone B, in de binnenstad, betaal je tussen 09:00 en 23:00 uur €4,95 per uur. In zone C, bestaande uit stadsdelen Noord, Zuid-West en Oost, betaal je €3,60. Je mag hier maximaal drie uur parkeren. In zone S, in Schalkwijk, betaal je de eerste drie uur €0,55 per uur en daarna €1,10. Bekijk de actuele tarieven en gedetailleerde informatie op de website van de gemeente Haarlem.

Waar kun je gratis parkeren?

In principe kun je in alle wijken die niet in een zone vallen gratis parkeren, zoals de Indische Buurt, Van Zeggelenbuurt of Parkwijk. In het centrum is een autovrije zone, hier mag je zowel niet betaald als gratis parkeren. Reis je verder met het openbaar vervoer? Parkeer dan gratis bij één van P+R terreinen.

Wat zijn de goedkope opties?

ParkBee garage De Koepel ligt dichtbij het centrum en kent in daluren een extra laag tarief van €2,50 per uur. Ook in piekuren (doordeweeks van 08:00 tot 17:00 uur) parkeer je hier met €3,25 per uur goedkoper dan op straat. Het maximale dagtarief is €17,50. Een andere goedkope optie is parkeren in Schalkwijk, waar je de eerste drie uur €0,55 per uur betaalt. Hetzelfde tarief betaal je het eerste half uur in de Stop & Shop zones aan de Zijlweg, Kleverparkweg en de Generaal Cronjéstraat. Handig voor de snelle boodschap.

Hoe zit het met parkeren in het centrum?

In het centrum van Haarlem betaal je van 09:00 tot 23:00 uur €4,95 per uur. Op zondag geldt het tarief pas vanaf 13:00 uur. Een deel van de binnenstad is autovrij, hier mag je niet parkeren.

Welke garages zijn de beste opties?

ParkBee garage De Koepel ligt dicht bij het centrum en kost in daluren maar €2,50 per uur.

Kun je een plekje reserveren?

Een parkeerplek reserveren kan met Parkmobile. Lees hier meer over reserveren.

Hoe werkt parkeren op zon- en feestdagen?

Tijdens alle officiële feestdagen kun je gratis parkeren in Haarlem, behalve op Goede Vrijdag.

Welke P+R’s zijn er in Haarlem?

Goedkoop parkeren en daarna met het openbaar vervoer de stad in? Dat kan bij deze twee stations:

  • P+R Transferium Station Overveen
  • P+R Transferium Station Spaarnwoude

Parkeren per stadsdeel

Klik op het gewenste stadsdeel voor meer informatie over het gebied.

Parkeren bij drukbezochte locaties

Parkeren bij veel bezochte locaties kan lastig zijn. Wij hebben gelukkig alles al voor je uitgezocht. Klik op een locatie voor meer informatie.

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Op zoek naar een parkeerplek {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}? Met EasyPark parkeer je goedkoop en makkelijk {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Mobiel parkeren met EasyPark {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze EasyPark app of door te bellen of sms’en. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit {{ activeItemTitle }} stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Slim parkeren is mobiel parkeren. EasyPark is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} via sms of door te bellen. Met EasyPark kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek!

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

EasyPark steden

  • Parkeren op straat
  • Parkeren in een garage

Staat jouw stad niet in de lijst?

{{ activeLocation.title }}

Garages in {{ activeLocation.title }}

Populaire locaties in {{ activeLocation.title }}