Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Parkeren in heel Nederland en België

Parkeren in een garage:

Gekozen garage

Sorteren:

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

Dagje Den Haag? Lees alles over parkeren

In hofstad Den Haag vind je naast het politieke centrum van ons land ook veel leuke dingen om te doen. Het staat er vol monumentale panden, bevat tal van leuke winkelstraten en terrasjes en ligt als enige grote Nederlandse stad aan de kust. In Scheveningen maak je een heerlijke strandwandeling of geniet je van verse vis aan de pier. Kom je voor een leuke activiteit? Bezoek dan Madurodam, Museon of het Omniversum.

Wat kost parkeren in Den Haag?

In het centrum kost parkeren overdag van negen tot zes €4,50 per uur en na zessen €2,40 per uur. In de meeste wijken buiten de binnenstad betaal je €1,95 per uur. In Scheveningen parkeer je in het laagseizoen gratis en in het hoogseizoen, dat duurt van 1 maart tot en met 31 oktober, €3,85 per uur. Voor de meest actuele informatie bezoek je de website van de gemeente Den Haag.

Waar kun je gratis parkeren?

In de wijken die niet in een parkeerzone vallen, hoef je niet te betalen. Reis je vanaf de rand van de stad verder met het openbaar vervoer het centrum in? Bij P+R terreinen Leiden ‘t Schouw, De Uithof en Station Ypenburg parkeer je gratis.

Wat zijn de goedkope opties?

Aan de straten aan de rand van het centrum parkeer je met €1,95 per uur voordelig, maar toch centraal. Ook parkeer je voordelig op de P+R terreinen die niet gratis zijn. Zo betaal je bij Station Laan van NOI maar €6 per dag en ben je binnen vijf minuten in de stad.

Hoe zit het met parkeren in het centrum?

In de binnenstad van Den Haag betaal je overdag €4,50 per uur en na 18:00 uur €2,40 per uur. Op veel plekken geldt een maximale parkeerduur van 120 minuten. Wil je graag langer, maar toch voordelig parkeren? In het centrum vind je verschillende garages van ParkBee, die je kunt betalen met Parkmobile. In de garages Haagsche Hof en Paviljoensgracht parkeer je voor maximaal €3 per uur of €12,50 voor een hele dag.

Kun je een plekje reserveren?

Een parkeerplek reserveren kan met Parkmobile. Lees hier meer over reserveren.

Hoe zit het met parkeervergunningen?

Thuis altijd een betaalbare parkeerplek? Dat kan met een parkeervergunning. In ons artikel vind je alle informatie over de wachttijd, kosten, procedure en meer.

Hoe werkt parkeren op zon- en feestdagen?

Op zondagen geldt betaald parkeren in Den Haag pas vanaf 13:00 uur, in plaats van 09:00 uur. Op de feestdagen geldt er gewoon betaald parkeren.

Welke P+R’s zijn er in Den Haag?

Goedkoop parkeren en daarna met het openbaar vervoer de stad in? In Den Haag kun je de volgende P+R plaatsen vinden.

 • P+R Hoornwijck
 • P+R Leiden ’t Schouw
 • P+R De Uithof
 • P+R Station Ypenburg
 • P+R Station Laan van NOI
 • P+R World Forum
 • P+R De Uithof

Parkeren per stadsdeel

Klik op het gewenste stadsdeel voor meer informatie over het gebied.

 • Centrum
 • Escamp
 • Haagse Hout
 • Laak
 • Leidschenveen-Ypenburg
 • Loosduinen
 • Scheveningen
 • Segbroek

Parkeren bij drukbezochte locaties

Parkeren bij veel bezochte locaties kan lastig zijn. Wij hebben gelukkig alles al voor je uitgezocht. Klik op een locatie voor meer informatie.

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Op zoek naar een parkeerplek {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}? Met EasyPark parkeer je goedkoop en makkelijk {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Mobiel parkeren met EasyPark {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze EasyPark app of door te bellen of sms’en. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit {{ activeItemTitle }} stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Slim parkeren is mobiel parkeren. EasyPark is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} via sms of door te bellen. Met EasyPark kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek!

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

EasyPark steden

 • Parkeren op straat
 • Parkeren in een garage

Staat jouw stad niet in de lijst?

{{ activeLocation.title }}

Garages in {{ activeLocation.title }}

Populaire locaties in {{ activeLocation.title }}