Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Parkeren in heel Nederland en België

Parkeren in een garage:

Gekozen garage

Sorteren:

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

Naar De Kuip? Lees alles over parkeren

Ga je een wedstrijd van Feyenoord of het Nederlands elftal bezoeken? Grote kans dat je dan naar Stadion Feijenoord gaat, beter bekend als De Kuip. De Kuip ligt in Rotterdam-Zuid en is de thuishaven van Feyenoord en is meerdere malen het toneel geweest van Europese finales. Ook grote artiesten als Marco Borsato, U2 en The Rolling Stones hebben er opgetreden. Er valt van alles te doen rondom het stadion. Ga je een avondje uit en zoek je een goed restaurant? Op het Cor Kieboomplein vind je verschillende horecagelegenheden. Filmpje pakken? Dat doe je bij Pathé De Kuip. Liever gamen? Bezoek GameState, een moderne Arcadehal.

Ben je op zoek naar een parkeerplek in de buurt? Parkeren kan in één van de parkeergarages of op de straten rondom de Kuip. Betaalop veel plekken gemakkelijk met de app van Parkmobile. Op de pagina over parkeren in Rotterdam vind je meer informatie over andere buurten en locaties in de stad.

Waar kan ik goedkoop parkeren bij De Kuip?

Als er geen wedstrijden worden gespeeld, kun je gratis terecht op het parkeerterrein van De Kuip. In parkeergarage Veranda parkeer je het eerste uur gratis en daarna betaal je €0,50 per 24 minuten. Tegen een tarief van €1,76 per uur kun je parkeren in de omliggende wijken Hillesluis, Sportdorp en Zomerland. Betalen kan via Parkmobile. Tijdens wedstrijden en evenementen worden deze wijken afgesloten voor bezoekers die willen parkeren om overlast voor omwonenden te voorkomen. In de ParkBee garage – Room Mate Bruno Hotel kun je terecht voor €3,30 per uur.

Welke P+R-terreinen zijn er in de buurt?

Rondom de Kuip zijn er 3 P+R’s. P+R Noorderhelling, P+R Kralingse Zoom en P+R Beverwaard. Hier kun je gratis parkeren als je met het openbaar vervoer verder reist. Tijdens wedstrijden is P+R Noorderhelling uitsluitend beschikbaar voor bezoekers van De Kuip.

Kun je een plekje reserveren?

Parkeerplekken in parkeergarages van ParkBee zijn vooraf te reserveren via Parkmobile. In ParkBee – Room Mate Bruno Hotel kun je een parkeerplek reserveren en betaal je een tarief van €3,30 per uur.

In welke parkeergarages kun je terecht?

Rondom De Kuip bevinden zich twee parkeergarages. ParkBee – Room Mate Bruno Hotel en parkeergarage Veranda. ParkBee – Room Mate Bruno Hotel biedt parkeerplekken aan voor €3,30 per uur. Vanaf deze parkeergarage ben je met het OV binnen 12 minuten bij De Kuip. Wil je liever op loopafstand van het stadion parkeren? Parkeer dan bij parkeergarage Veranda tegen een tarief van €0,50 per 24 minuten. Het eerste uur is gratis. Let wel op dat tijdens wedstrijddagen de hele parkeergarage is gereserveerd voor bezoekers van het stadion.

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Op zoek naar een parkeerplek {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}? Met EasyPark parkeer je goedkoop en makkelijk {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Mobiel parkeren met EasyPark {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze EasyPark app of door te bellen of sms’en. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit {{ activeItemTitle }} stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Slim parkeren is mobiel parkeren. EasyPark is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} via sms of door te bellen. Met EasyPark kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek!

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

EasyPark steden

  • Parkeren op straat
  • Parkeren in een garage

Staat jouw stad niet in de lijst?

{{ activeLocation.title }}

Garages in {{ activeLocation.title }}

Populaire locaties in {{ activeLocation.title }}