Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Parkeren in heel Nederland en België

Parkeren in een garage:

Gekozen garage

Sorteren:

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

O, o Den Haag! Mooie stad achter de duinen. En een goede keuze voor een dagje winkelen of avondje uit. Op slechts 1 halte van het centrum vind je Station Den Haag Laan van NOI. Vanaf het station vertrekken treinen, trams en bussen.

Op zoek naar een parkeerplek bij Station Den Haag Laan van NOI? Parkeren kan in één van de parkeergarages in de buurt of gewoon op straat. Betalen gaat gemakkelijk met de app van Parkmobile. Op de pagina over parkeren in Den Haag vind je meer informatie over andere buurten en locaties in de stad.

Betaald parkeren bij Station Den Haag Laan van NOI

Aan de noordwestelijke zijde van Station Laan van NOI geldt betaald parkeren, op de meeste plekken van 09:00 tot 14:00 uur. Parkeren kost er €1,85 per uur en mag maximaal twee uur. Betalen voor parkeren gaat gemakkelijk en voordelig via de app van Parkmobile. Je betaalt altijd per minuut en daarmee nooit te veel.

Goedkoop parkeren bij Station Den Haag Laan van NOI

Wil je goedkoper parkeren bij Station Laan van NOI? Dat kan! Aan de zuidoostelijke kant van het station parkeer je gratis. Je mag hier maximaal een uur parkeren. Reis je met het openbaar vervoer het centrum dan Den Haag in, dan betaal je in de P+R garage bij Station Laan van NOI slechts €6,00 per dag. Ook in de ParkBee garage SoZa A parkeer je voordelig: €1,50 in daluren en €2,00 in piekuren. ParkBee garages zijn te reserveren en te betalen via Parkmobile.

P+R Station Den Haag Laan van NOI

De Q-Park garage bij Station Laan van NOI dient als P+R garage en hanteert een dagtarief van €6,00 voor reizigers die met het openbaar vervoer naar het centrum van Den Haag reizen. Doe je dit niet, dan je betaal je de reguliere garagetarieven.

Reserveer een parkeerplek bij Den Haag Laan van NOI

Parkeerplekken in parkeergarages van ParkBee zijn vooraf te reserveren via Parkmobile.

Parkeergarages bij Station Den Haag Laan van NOI

Bij Station Sloterdijk zijn verschillende parkeergarages. Garages van ParkBee zijn te reserveren en te betalen via Parkmobile.

ParkBee SoZa A

Uurtarief: €2,00 in piekuren (08:00 – 17:00) en €1,50 in daluren
Dagtarief: €10,00
Openingstijden: 24/7 geopend
Reserveer nu een plek in ParkBee SoZa A

ParkBee SoZa B

Uurtarief: €3,00 in piekuren (08:00 – 17:00) en €2,00 in daluren
Dagtarief: €15,00
Openingstijden: ma-do 00:00 – 00:00 uur, vr 00:00 – 18:00 uur
Reserveer nu een plek in ParkBee SoZa B

Q-Park Laan van NOI

Uurtarief: €2,51
Dagtarief: €15,32
Openingstijden: 24/7 geopend

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Op zoek naar een parkeerplek {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}? Met EasyPark parkeer je goedkoop en makkelijk {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Mobiel parkeren met EasyPark {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze EasyPark app of door te bellen of sms’en. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit {{ activeItemTitle }} stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Slim parkeren is mobiel parkeren. EasyPark is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} via sms of door te bellen. Met EasyPark kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek!

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

EasyPark steden

  • Parkeren op straat
  • Parkeren in een garage

Staat jouw stad niet in de lijst?

{{ activeLocation.title }}

Garages in {{ activeLocation.title }}

Populaire locaties in {{ activeLocation.title }}