Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Parkeren in heel Nederland en België

Parkeren in een garage:

Gekozen garage

Sorteren:

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

Naar het AFAS Circustheater? Lees alles over parkeren

Gezellig wat eten aan het strand en dan naar een musical of concert. Het kan in Scheveningen! Op zoek naar een voordelige parkeerplek bij het Circustheater? Je kan zowel op straat als in parkeergarages terecht. Maar let op: in heel Scheveningen op straat geldt een variërende maximumduur tussen de 15 en 120 minuten, waardoor het parkeren op straat niet altijd even geschikt is voor een bezoek aan het theater. Op de pagina over parkeren in Den Haag vind je meer informatie over andere buurten en locaties.

Wat zijn de goedkope opties?

Het meest voordelig parkeer je op straat, buiten de kuststrook. Hier parkeer je voor €1,70 per uur. Maar let op: op veel plekken geldt er een maximumduur van tussen de 15 en 120 minuten. Dat is waarschijnlijk te kort voor jouw etentje en voorstelling.

Je beste opties zijn daarom:

  • Koop een uitrijkaart bij de theaterkassa voor Parking Strand voor €13,50.
  • Parkeer in de garage aan de Berkenbosch Blokstraat op 5 minuten loopafstand. Parkeren kost hier €2,50 per uur of €15 per dag. Je kan een plek vooraf reserveren via Parkmobile.

Welke P+R terreinen zijn er in de buurt?

Het dichtstbijzijnde P+R terrein in de buurt van het Circustheater is P+R Bronovo Ziekenhuis. Verder kun je parkeren bij P+R terreinen Laan van NOI, Station ’t Loo, Station Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Den Haag-Ypenburg, Nootdorp, De Uithof en Aaltje Noordewierstraat. Je kunt hierna verder reizen met het openbaar vervoer.

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Op zoek naar een parkeerplek {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}? Met EasyPark parkeer je goedkoop en makkelijk {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Mobiel parkeren met EasyPark {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze EasyPark app of door te bellen of sms’en. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit {{ activeItemTitle }} stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Slim parkeren is mobiel parkeren. EasyPark is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} via sms of door te bellen. Met EasyPark kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek!

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

EasyPark steden

  • Parkeren op straat
  • Parkeren in een garage

Staat jouw stad niet in de lijst?

{{ activeLocation.title }}

Garages in {{ activeLocation.title }}

Populaire locaties in {{ activeLocation.title }}