Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Parkeren in heel Nederland en België

Parkeren in een garage:

Gekozen garage

Sorteren:

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

Naar Ziggo Dome? Lees alles over parkeren.

Op naar je favoriete artiest in Ziggo Dome! De concertzaal met plek voor 17.000 mensen ligt in het drukbezochte gebied Bijlmer ArenA, samen met onder meer de Johan Cruijff ArenA, Pathé ArenA, Villa ArenA, AFAS Live en verschillende winkels en horeca. De ideale plek voor een dagje of avondje uit in Amsterdam. De Ziggo Dome verwelkomt jaarlijks vele grote internationale en Nederlandse artiesten, zoals eerder Drake, Deep Purple, Metallica, Guus Meeuwis en Marco Borsato.

Op zoek naar een parkeerplek in de buurt? Parkeren kan in één van de parkeergarages of op de straten rondom de Ziggo Dome. Betalen gaat op veel plekken gemakkelijk met de app van Parkmobile. Op de pagina over parkeren in Amsterdam vind je meer informatie over andere buurten en locaties in de stad.

Wat zijn de goedkope opties?

Het meest voordelig parkeer je op straat in de buurt van de Ziggo Dome. Voor een tarief van €1,40 per uur sta je in de nabijgelegen buurten Venserpolder, Vogeltjeswei en F-buurt. Betalen kan via Parkmobile. Tijdens evenementen kan het erg druk zijn met parkeren in de omliggende buurten, zorg dus dat je op tijd bent. In deze parkeergarages kan je, met een tarief van €1,50 per uur, goedkoop parkeren: Q-Park Amsterdamse Poort P23, Q-Park Amsterdamse Poort P24 en ParkBee Hullenbergweg B.

Welke P+R terreinen zijn er in de buurt?

Er zijn vier P+R terreinen in de buurt van Ziggo Dome: P-Dome, P1 ArenA, P2-Borchlandweg en Q-Park Stationsplein. Tijdens evenementen is de P+R gelegenheid van P1 ArenA gesloten.

Kun je een plekje reserveren?

Parkeerplekken in parkeergarages van ParkBee zijn vooraf te reserveren via Parkmobile. In de buurt van Ziggo Dome zijn 7 garages van ParkBee: Centerpoint, Hoogoorddreef, Hogehilweg A, B en C en Hullenbergweg A en B.

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Op zoek naar een parkeerplek {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}? Met EasyPark parkeer je goedkoop en makkelijk {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Mobiel parkeren met EasyPark {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze EasyPark app of door te bellen of sms’en. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit {{ activeItemTitle }} stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Slim parkeren is mobiel parkeren. EasyPark is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} via sms of door te bellen. Met EasyPark kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek!

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

EasyPark steden

  • Parkeren op straat
  • Parkeren in een garage

Staat jouw stad niet in de lijst?

{{ activeLocation.title }}

Garages in {{ activeLocation.title }}

Populaire locaties in {{ activeLocation.title }}