Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Parkeren in heel Nederland en België

Parkeren in een garage:

Gekozen garage

Sorteren:

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

Op 5 minuten treinrijden van Amsterdam Centraal ligt station Amsterdam Sloterdijk. Ga je een dagje Westerpark, Sunday Market of naar een leuk feestje bij Thuishaven of in de Westergasfabriek? Station Amsterdam Sloterdijk is de ideale plek om te parkeren of over te stappen op het openbaar vervoer. 

Op zoek naar een parkeerplek bij Station Amsterdam Sloterdijk? Parkeren kan in één van de parkeergarages in de buurt, gewoon op straat of op het P+R terrein. Betalen gaat in garages en op straat gemakkelijk met de app van Parkmobile. Op de pagina over parkeren in Amsterdam vind je meer informatie over andere buurten en locaties in de stad. 

Betaald parkeren bij Station Amsterdam Sloterdijk 

Betaald parkeren kan op de straten rondom Station Amsterdam Sloterdijk voor €2,50 per uur. Betalen voor parkeren gaat gemakkelijk en voordelig via de app van Parkmobile. Je betaalt altijd per minuut en daarmee nooit te veel. 

Goedkoop parkeren bij Station Amsterdam Sloterdijk 

Wil je goedkoper parkeren dan bovengenoemde tarieven? Dat kan! In piekuren staat je auto voor €1,50 geparkeerd in de ParkBee garages Naritaweg B en C en Amsterdam Teleport Hotel. In ParkBee Tempelhofstraat betaal je de hele dag €1,75 per uur of €8,00 voor een volledige dagAlle ParkBee garages zijn te reserveren en te betalen via Parkmobile. Reis je met het openbaar vervoer verder naar het centrum van Amsterdam? Dan parkeer je al vanaf €1,00 per dag op het P+R terrein bij Station Sloterdijk. 

P+R Station Amsterdam Sloterdijk 

Bij station Sloterdijk vind je een P+R terrein. Als je vanaf hier met tram 19 of bus 22 naar het centrum reist, profiteer je van een laag parkeertarief. Kom je voor 10:00 uur aan, dan is dat 8 euro voor 24 uur, na tienen is het slechts een euro. Voorwaarde is wel dat je laatste check-in voor terugkeer in het openbaar vervoer binnen het centrum van Amsterdam is. Voldoe je hier niet aan, dan betaal je €2,50 per uur. Je kunt maximaal 96 uur parkeren op het P+R terrein bij Sloterdijk. 

Reserveer een parkeerplek bij Station Amsterdam Sloterdijk

Parkeerplekken in parkeergarages van ParkBee zijn vooraf te reserveren via Parkmobile. 

Parkeergarages bij Station Amsterdam Sloterdijk 

Bij Station Sloterdijk zijn verschillende parkeergarages. Garages van ParkBee zijn te reserveren en te betalen via Parkmobile. 

ParkBee Amsterdam Teleport Hotel 

Uurtarief: €2,50 in piekuren (08:00 – 17:00) en €1,50 in daluren
Dagtarief: €12,50
Openingstijden: 24/7 geopend
Reserveer nu een plek in ParkBee Amsterdam Teleport Hotel

ParkBee Naritaweg B 

Uurtarief: €2,50 in piekuren (08:00 – 17:00) en €1,50 in daluren
Dagtarief: €12,50
Openingstijden: 24/7 geopend
Reserveer nu een plek in ParkBee Naritaweg B

ParkBee Naritaweg C 

Uurtarief: €2,50 in piekuren (08:00 – 17:00) en €1,50 in daluren
Dagtarief: €12,50
Openingstijden: ma-vr 09:00 – 18:00 uur
Reserveer nu een plek in ParkBee Naritaweg C

ParkBee Tempelhofstraat 

Uurtarief: €1,75
Dagtarief: €8,00
Openingstijden: ma-di 18:00 – 00:00 uur, do-vr 18:00 – 00:00 uur, za-zo 00:00 – 00:00 uur
Reserveer nu een plek in ParkBee Tempelhofstraat

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Op zoek naar een parkeerplek {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}? Met EasyPark parkeer je goedkoop en makkelijk {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Mobiel parkeren met EasyPark {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze EasyPark app of door te bellen of sms’en. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit {{ activeItemTitle }} stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Slim parkeren is mobiel parkeren. EasyPark is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} via sms of door te bellen. Met EasyPark kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek!

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

EasyPark steden

  • Parkeren op straat
  • Parkeren in een garage

Staat jouw stad niet in de lijst?

{{ activeLocation.title }}

Garages in {{ activeLocation.title }}

Populaire locaties in {{ activeLocation.title }}