Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Parkeren in heel Nederland en België

Parkeren in een garage:

Gekozen garage

Sorteren:

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

Naar de RAI? Lees alles over parkeren

De Horecava, Masters of LXRY en de Huishoudbeurs. Stuk voor stuk bekende evenementen die plaatsvinden in de RAI Amsterdam. De RAI is een groot complex in Amsterdam-Zuid voor beurzen, congressen en andere evenementen. Denk naast bovengenoemde evenementen ook aan festivals als Kingsland en Valhalla en grote congressen uit onder meer de medische, bouwkundige en bedrijfskundige wereld. Ook als startpunt van een dagje Amsterdam dient de RAI goed, met zijn vele parkeermogelijkheden. Op enkele minuten lopen pak je de tram, metro, bus of trein de stad in.

Op zoek naar een parkeerplek bij de RAI? Dat kan in één van de 4000 parkeerplekken van de RAI, simpel en snel met Parkmobile. De garage opent automatisch via kentekenherkenning. Zorg dat kentekenherkenning in de app ingeschakeld is voor jouw auto. Op de pagina over parkeren in Amsterdam vind je meer informatie over andere buurten en locaties in de stad.

Wat kost parkeren in de buurt?

Parkeren in de parkeergarage van de RAI kost €4,50 per uur, met een maximum van €27 per dag. Parkeer je aan één van de straten in de buurt van de RAI, dan betaal je €4,50 per uur ten noorden van het spoor en €6 per uur ten zuiden van het spoor. Betalen gaat gemakkelijk via de app van Parkmobile. Je betaalt altijd per minuut en daarmee nooit te veel.

Wat zijn de goedkope opties?

Minder betalen dan de bovengenoemde tarieven? Dat kan, als je bereid bent een klein stukje te lopen. In daluren parkeer je namelijk voor €3,50 per uur in één van de ParkBee-garages op de Zuidas. Ook handig als je zeker wil zijn van een plek. ParkBee-garages zijn namelijk via EasyPark te reserveren.

Welke P+R terreinen zijn er in de buurt?

De RAI heeft zelf een P+R terrein waar je voordelig kunt parkeren, waarna je met het openbaar vervoer richting het centrum van Amsterdam kunt reizen. Je profiteert van het P+R-tarief als je laatste check-in bij de trein, tram, bus of metro op de terugreis binnen het centrumgebied van Amsterdam valt.

Kun je een plekje reserveren?

Plekken in de garage P-RAI zijn vooraf te reserveren via de website van de RAI. Je betaalt dan €21 per dag. Prijzen kunnen verschillen rondom evenementen. Parkeerplekken in parkeergarages van ParkBee zijn vooraf te reserveren via Parkmobile. Bekijk op de kaart in de app of op de website welke garages in de buurt zijn.

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Op zoek naar een parkeerplek {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}? Met EasyPark parkeer je goedkoop en makkelijk {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Mobiel parkeren met EasyPark {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze EasyPark app of door te bellen of sms’en. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit {{ activeItemTitle }} stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Slim parkeren is mobiel parkeren. EasyPark is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} via sms of door te bellen. Met EasyPark kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek!

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

EasyPark steden

  • Parkeren op straat
  • Parkeren in een garage

Staat jouw stad niet in de lijst?

{{ activeLocation.title }}

Garages in {{ activeLocation.title }}

Populaire locaties in {{ activeLocation.title }}