Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Parkeren in heel Nederland en België

Parkeren in een garage:

Gekozen garage

Sorteren:

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

Naar de Johan Cruijff Arena? Lees alles over parkeren

Naar een voetbalwedstrijd van Ajax? Dan ben je bij de Johan Cruijff Arena aan het juiste adres. Op zoek naar een parkeerplek of parkeergarage bij de Arena? Parkeren kan in één van de garages of op de straten in de buurt. Betalen gaat op veel plekken gemakkelijk met de app van Parkmobile. Op de pagina over parkeren in Amsterdam vind je meer informatie over andere buurten en locaties in de stad.

Wat zijn de goedkope opties?

Het meest voordelig parkeer je op straat in de buurt van de Arena. Voor een tarief van €1,40 per uur sta je in de nabijgelegen buurten Venserpolder, Vogeltjeswei en F-buurt. Betalen kan via Parkmobile. Tijdens evenementen kan het erg druk zijn, zorg dus dat je op tijd bent. Met een tarief van €1,50 per uur kun je geld besparen in de parkeergarages Q-Park Amsterdamse Poort P23, Q-Park Amsterdamse Poort P24 en ParkBee Hullenbergweg B.

Welke P+R terreinen zijn er in de buurt?

Er zijn vier P+R terreinen in de buurt van de Johan Cruijff Arena: P-Dome, P1 ArenA, P2-Borchlandweg en Q-Park Stationsplein. Tijdens evenementen is de P+R gelegenheid van P1 ArenA gesloten.

Kun je een plekje reserveren?

Plekken in de parkeergarages van ParkBee bij de Johan Cruijff Arena zijn vooraf te reserveren via Parkmobile. In de buurt van de Arena zijn 7 garages van ParkBee: Centerpoint, Hoogoorddreef, Hogehilweg A, B en C en Hullenbergweg A en B.

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Op zoek naar een parkeerplek {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}? Met EasyPark parkeer je goedkoop en makkelijk {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Mobiel parkeren met EasyPark {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze EasyPark app of door te bellen of sms’en. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit {{ activeItemTitle }} stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Slim parkeren is mobiel parkeren. EasyPark is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} via sms of door te bellen. Met EasyPark kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek!

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

EasyPark steden

  • Parkeren op straat
  • Parkeren in een garage

Staat jouw stad niet in de lijst?

{{ activeLocation.title }}

Garages in {{ activeLocation.title }}

Populaire locaties in {{ activeLocation.title }}