Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Parkeren in heel Nederland en België

Parkeren in een garage:

Gekozen garage

Sorteren:

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

Dagje Amsterdam? Maak er een dagje Amsterdam-Zuid van! Je vindt er van alles: het Museumplein met het Rijksmuseum, Van Gogh Museum en Stedelijk Museum. Maar ook het Concertgebouw en Amsterdams bekendste park, het Vondelpark zijn te vinden in Zuid. Sla de buurt De Pijp zeker niet over, waar je onder meer de Heineken Experience, de Albert Cuypmarkt en vele cafés vindt. Helemaal in het zuiden van het stadsdeel vind je Amsterdam RAI en de Zuidas, waar vele grote kantoren staan en station Amsterdam Zuid te vinden is. Verder biedt Amsterdam-Zuid plek aan de Vrije Universiteit, het Olympisch Stadion en vele andere musea, winkels, hotels, restaurants, bars en clubs. Pro tip: vlakbij het Hilton Hotel vind je comedycafé Toomler, het thuishonk van Comedy Train, waar nog altijd de crème de la crème van de Nederlandse cabaretwereld optreedt. Wel op tijd reserveren!

Op zoek naar een parkeerplek in Amsterdam-Zuid? Parkeren kan in één van de parkeergarages of gewoon op straat. Betalen gaat gemakkelijk met de app van Parkmobile. Op de pagina over parkeren in Amsterdam vind je meer informatie over andere buurten en locaties in de stad.

Betaald parkeren in Amsterdam-Zuid

Betaald parkeren kan in heel Amsterdam-Zuid. Voor een uurtje parkeren betaal je in Amsterdam-Zuid in het gebied onder het Amstelkanaal €4,50 en daarboven, dichterbij het centrum, €6 per uur. Betalen voor parkeren gaat gemakkelijk en voordelig via de app van Parkmobile. Je betaalt altijd per minuut en daarmee nooit te veel.

Goedkoop Parkeren in Amsterdam-Zuid

Wil je goedkoper parkeren dan bovengenoemde tarieven? Dat kan! Voor 2 of 3 euro per uur staat je auto geparkeerd in één van deze ParkBee garages: De Schinkel, Fred. Roeskestraat, IJsbaanpad, Pestana Amsterdam Riverside en WTC Amsterdam. Zie overige ParkBee garages in de complete garagelijst hieronder. ParkBee-garages zijn te reserveren en te betalen via Parkmobile.

P+R terreinen in Amsterdam-Zuid

In Amsterdam-Zuid vind je drie P+R terreinen, vanaf waar je het openbaar vervoer verder Amsterdam in kunt nemen. Deze P+R terreinen vind je in Amsterdam-Zuid:

  • P+R Zuidas
  • P+R Olympisch Stadion
  • P+R RAI Amsterdam

Parkeerplek in Amsterdam-Zuid reserveren

Parkeerplekken in bijna alle parkeergarages van ParkBee zijn vooraf te reserveren via Parkmobile.

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Op zoek naar een parkeerplek {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}? Met EasyPark parkeer je goedkoop en makkelijk {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Mobiel parkeren met EasyPark {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze EasyPark app of door te bellen of sms’en. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit {{ activeItemTitle }} stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Slim parkeren is mobiel parkeren. EasyPark is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} via sms of door te bellen. Met EasyPark kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek!

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

EasyPark steden

  • Parkeren op straat
  • Parkeren in een garage

Staat jouw stad niet in de lijst?

{{ activeLocation.title }}

Garages in {{ activeLocation.title }}

Populaire locaties in {{ activeLocation.title }}