Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Parkeren in heel Nederland en België

Parkeren in een garage:

Gekozen garage

Sorteren:

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

Dagje Amsterdam? Genoeg te doen! Vanaf het Centraal Station loop je zo de historische binnenstad in. De Dam, Rokin, de grachtengordel, de Magere Brug of De Wallen, stuk voor stuk iconische plekken in onze hoofdstad. Kom je liever om te winkelen? Dan kun je uitstekend terecht in de Nieuwendijk, Kalverstraat of voor de kleinere boetiekjes in De 9 Straatjes. Als museumhoofdstad van de wereld zijn er musea te over in Amsterdam-Centrum, denk aan Anne Frank Huis, Hermitage, Het Scheepvaartmuseum, Joods Historisch Museum, Foam of voor de kinderen het NEMO Science Museum. Kom je liever voor wat vermaak, dan biedt de binnenstad de internationaal bekende The Amsterdam Dungeon en Madame Tussauds en vele theaters, zoals Carré, De Kleine Komedie en de Rode Hoed. Uiteraard mag ook een bezoek aan dierentuin Artis niet uitblijven. De dag sluit je passend af met een drankje of een dansje op de vele bruisende pleinen van Amsterdam, zoals Leidseplein, Rembrandtplein en Nieuwmarkt.

Op zoek naar een parkeerplek in Amsterdam-Centrum? Parkeren kan in één van de parkeergarages of gewoon op straat. Betalen gaat gemakkelijk met de app van Parkmobile. Op de pagina over parkeren in Amsterdam vind je meer informatie over andere buurten en locaties in de stad.

Betaald parkeren in Amsterdam-Centrum

Betaald parkeren kan in heel Amsterdam-Centrum. Voor een uurtje parkeren betaal je in het grootste deel van het centrum €7,50. In de Plantagebuurt betaal je €6 per uur en op de Oostelijke Eilanden is het uurtarief €4,50. Betalen voor parkeren gaat gemakkelijk en voordelig via de app van Parkmobile. Je betaalt altijd per minuut en daarmee nooit te veel.

Goedkoop parkeren in Amsterdam-Centrum

Wil je goedkoper parkeren dan bovengenoemde tarieven? Dat kan! Voor 5 euro per uur staat je auto geparkeerd in één van deze ParkBee garages: Grand Hotel Krasnapolsky, Kalverstraat en Keizersgracht. Op straat betaal je in deze gebieden €7,50 per uur. Zo bespaar je met ParkBee gemakkelijk 50% op je parkeerkosten. Alle ParkBee garages zijn te reserveren en te betalen via Parkmobile. Zo ben je zeker van je plek. Dat is fijn!

P+R terreinen in Amsterdam-Centrum

P+R terreinen zijn er om je auto te parkeren, om vervolgens het openbaar vervoer naar het centrum van de stad te nemen. Er zijn daarom geen P+R terreinen in Amsterdam-Centrum.

Reserveer een parkeerplek in Amsterdam-Centrum

Een parkeerplek reserveren in Amsterdam-Centrum? Het kan echt! Via onze app reserveer je in ParkBee garages, of je reserveert een plek in Parking Centrum Oosterdok. Zo handig!

Parkeergarages in Amsterdam-Centrum

In Amsterdam-Centrum zijn verschillende parkeergarages. Garages van ParkBee zijn te reserveren en te betalen via Parkmobile.

P1 Parking Amsterdam Centraal

Uurtarief: €6,00
Dagtarief: €55,00
Openingstijden: 24/7 geopend

ParkBee Grand Hotel Krasnapolsky

Uurtarief: €5,00
Dagtarief: €32,50
Openingstijden: 24/7 geopend
Reserveer nu een plek in ParkBee Grand Hotel Krasnapolsky

ParkBee Kalverstraat

Uurtarief: €5,00
Dagtarief: €30,00
Openingstijden: 24/7 geopend
Reserveer nu een plek in ParkBee Kalverstraat

ParkBee Keizersgracht

Uurtarief: €5,00
Dagtarief: €32,50
Openingstijden: ma-do 08:00 – 23:00 uur, vr 08:00 – 00:00 uur, za 09:00 – 01:00 uur, vr 12:00 –22:00 uur
Let op: Enkel te gebruiken met een reservering
Reserveer nu een plek in ParkBee Keizersgracht

Parkeergarage APCOA Prins & Keizer

Uurtarief: €6,00
Dagtarief: €55,00
Openingstijden: 24/7 geopend

Parkeergarage The Bank

Uurtarief: €6,00
Dagtarief: €60,00
Openingstijden: 24/7 geopend

Parking Centrum Oosterdok Amsterdam

Uurtarief: €6,00
Dagtarief: €20,00
Openingstijden: 24/7 geopend

Q-Park De Bijenkorf

Uurtarief: €6,40-8,00
Dagtarief: €55,00
Openingstijden: 24/7 geopend

Q-Park Europarking

Uurtarief: €4,80-6,00
Dagtarief: €45,00
Openingstijden: 24/7 geopend

Q-Park Nieuwendijk

Uurtarief: €6,40-8,80
Dagtarief: €55,00
Openingstijden: 24/7 geopend

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Op zoek naar een parkeerplek {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}? Met EasyPark parkeer je goedkoop en makkelijk {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Mobiel parkeren met EasyPark {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze EasyPark app of door te bellen of sms’en. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit {{ activeItemTitle }} stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Slim parkeren is mobiel parkeren. EasyPark is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} via sms of door te bellen. Met EasyPark kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek!

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

EasyPark steden

  • Parkeren op straat
  • Parkeren in een garage

Staat jouw stad niet in de lijst?

{{ activeLocation.title }}

Garages in {{ activeLocation.title }}

Populaire locaties in {{ activeLocation.title }}