Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Parkeren in heel Nederland en België

Parkeren in een garage:

Gekozen garage

Sorteren:

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

Naar AFAS Live? Lees alles over parkeren

Op weg naar een concert van je favoriete artiest? AFAS Live trekt het gehele jaar door ongeveer 600.000 bezoekers naar de grote concerten en events die er plaatsvinden. AFAS Live ligt centraal op de Arena Boulevard en is omringd door tientallen restaurants en cafés. Ook een gloednieuwe arcadehal en Pathé Bijlmer Arena liggen op loopafstand van AFAS Live. Een prima plek voor een avondje uit in Amsterdam dus.

Op zoek naar een parkeerplek in de buurt? Parkeren kan in één van de parkeergarages of op de straten rondom de AFAS Live. Betalen gaat op veel plekken gemakkelijk met de app van Parkmobile. Op de pagina over parkeren in Amsterdam vind je meer informatie over andere buurten en locaties in de stad.

Wat zijn de goedkope opties?

Het voordeligst parkeer je op straat in de buurt van de AFAS Live. Tegen een tarief van €1,40 per uur sta je in de nabijgelegen buurten Venserpolder, Vogeltjeswei en F-buurt. Betalen kan via Parkmobile. Tijdens evenementen kan het erg druk zijn met parkeren in de omliggende buurten, zorg er dus voor dat je ruim van tevoren aanwezig bent. Andere goedkope opties zijn: Q-Park Amsterdamse Poort P23, Q-Park Amsterdamse Poort P24 en ParkBee Hullenbergweg B. In deze parkeergarages parkeer je tegen een tarief van €1,50 per uur.

Welke P+R terreinen zijn er in de buurt?

Er zijn vier P+R terreinen in de buurt van AFAS Live: P-Dome, P1 ArenA, P2-Borchlandweg en Q-Park Stationsplein. Tijdens evenementen is de P+R gelegenheid van P1 ArenA gesloten.

Kun je een plekje reserveren?

Parkeerplekken in parkeergarages van ParkBee zijn vooraf te reserveren via Parkmobile. In de buurt van AFAS Live zijn er 7 garages van ParkBee: Centerpoint, Hoogoorddreef, Hogehilweg A, B en C en Hullenbergweg A en B.

In welke parkeergarages kun je terecht?

In het gebied Bijlmer Arena zijn veel parkeergarages en -terreinen. Tijdens evenementen in AFAS Live en de Johan Cruijff ArenA hanteren sommige garages een evenemententarief. Het evenementtarief is geldig van 4 uur voor het evenement tot 2 uur na het evenement. Garages van ParkBee zijn vooraf te reserveren via Parkmobile.

Goedkoop parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Op zoek naar een parkeerplek {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}? Met EasyPark parkeer je goedkoop en makkelijk {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}. Zowel op straat als in parkeergarages parkeer je geheel zonder stress én altijd dichtbij je bestemming. Parkeren in parkeergarages kan vaak tot wel 50% goedkoper dan parkeren op straat. Je start je parkeeractie bij aankomst en stopt deze bij vertrek. Zo betaal je nooit te veel en alleen voor de tijd die je daadwerkelijk parkeert.

Mobiel parkeren met EasyPark {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }}

Klant worden is altijd gratis. Na inschrijving kun je meteen parkeren via onze EasyPark app of door te bellen of sms’en. Met onze #1 parkeerapp zijn wachtrijen bij de parkeerautomaat verleden tijd. Parkeerkaartjes, kleingeld en bankpassen zijn ook nog eens overbodig. Een parkeerboete omdat je net te laat terug was bij je auto voorkom je door mobiel te parkeren. Na vertrek uit {{ activeItemTitle }} stop jij zelf de parkeeractie. Jij bent dus de baas over de parkeertijd. Aan het eind van de maand verrekenen wij automatisch de parkeerkosten.

Slim parkeren is mobiel parkeren. EasyPark is voor iedereen en werkt op alle Android en iOS mobiele telefoons. Mocht je geen smartphone hebben dan kan je ook mobiel parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} via sms of door te bellen. Met EasyPark kun je meerdere kentekens koppelen aan je mobiele nummer. Zo kun je ook betaald parkeren met een huurauto.

Parkeren {{ activeItemPrefix }} {{ activeItemTitle }} was nog nooit zo makkelijk én bespaart je ook nog eens tijd, zodat jij optimaal kunt genieten van je bezoek!

Nu
parkeerplaats(en) beschikbaar
Helaas, er zijn momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar in deze parkeergarage. Nu Nog maar {{ garage.available_spots }} parkeerplaats(en) beschikbaar!
Deze locatie is tijdelijk gesloten.
{{ rate.label }}:
Zone:

EasyPark steden

  • Parkeren op straat
  • Parkeren in een garage

Staat jouw stad niet in de lijst?

{{ activeLocation.title }}

Garages in {{ activeLocation.title }}

Populaire locaties in {{ activeLocation.title }}