Contact
help

Hulp nodig?

Door een onvolledige software update zijn de parkeeracties op zaterdag 1 december tussen 10.55 en 16.00 uur niet goed verwerkt, waardoor de parkeertransacties niet zijn doorgevoerd. Inmiddels wordt dit met terugwerkende kracht hersteld.

Wat betekent dit voor jou?

Als je een parkeeractie hebt gestart binnen deze tijdsperiode, kan het zijn dat je een parkeerboete ontvangt / hebt ontvangen. We hopen natuurlijk dat dit niet het geval is. Mocht dit wel zo zijn, dan kan je bezwaar maken bij de gemeente. Parkmobile kan dit helaas niet voor jou doen, bezwaarschriften worden alleen persoonlijk behandeld. De betrokken gemeenten zijn door ons op de hoogte gebracht en sommigen hebben al besloten dat de parkeerboetes komen te vervallen. Hierdoor is het merendeel van de parkeerboetes tegen gehouden en zal niet worden verstuurd.

Ik heb een parkeerboete ontvangen 

Heb je wel een parkeerboete ontvangen? Dan kunnen wij helaas niet garanderen dat deze is komen te vervallen. Wij raden je aan om in dit geval altijd bezwaar te maken bij de gemeente. Hieronder vind je van een aantal gemeenten de link naar de pagina waar beschreven staat hoe je bezwaar kan maken:

Hoe dien ik een bezwaarschrift in?

  1. Zodra je een boete hebt ontvangen, log je in mijnparkmobile.nl. In het menu aan de linkerkant vind je onder ‘overzicht’ het kopje ‘parkeerhistorie’. Via de app kun je ook je parkeerhistorie inzien. Kies hiervoor het tabblad ‘parkeerhistorie’.
  2. Controleer of je op het tijdstip van de parkeerboete was aangemeld met een parkeeractie. Zo ja, controleer dan of het zonenummer overeenkomt alsmede het kenteken. Mocht je nog niet een bedrag zien staan, probeer het dan later nogmaals. Momenteel wordt alles verwerkt zodat  het parkeerbedrag van 1 december alsnog in je parkeerhistorie komt te staan.
  3. Wanneer je kenteken en parkeerzone kloppen, heb je waarschijnlijk onterecht een parkeerboete ontvangen. Je kunt bij de desbetreffende gemeente (instantie) bezwaar aantekenen. Wij raden je aan om een ‘screenshot’ van je parkeerhistorie mee te sturen als bewijs bij je bezwaarschrift.
  4. We helpen je graag om eventueel ongemak te minimaliseren. Klik hier voor een voorbeeld van een bezwaarschrift. 

 

Heb je nog andere hulp nodig bij het indienen van het bezwaarschrift? Vul dan onderstaand formulier in, we helpen je graag.

Hulp bij een boete op 1 december
:
:
Maximum upload size: 134.22MB
Sending