Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Vanaf nu parkeer je ook slim en makkelijk in Culemborg

Nieuw! Betaald parkeren kan nu ook in Culemborg simpel en snel via Parkmobile. Handig! Hoe dat precies werkt? Lees verder.

Vanaf nu parkeer je ook slim en makkelijk in Culemborg

Waarom parkeren met EasyPark in Culemborg?

  • De nr. 1 parkeerapp: meest gedownload, meest gebruikt
  • De beste reviews
  • Bomvol slimme functies
Meer voordelen

Download de gratis parkeerapp

Parkeer op basis van jouw gps-locatie via de EasyPark parkeerapp. De app nog niet geïnstalleerd? Je kunt deze gratis downloaden voor jouw iPhone of Android. Geen smartphone? Bellen of sms’en kan ook.

Download de gratis app

Waar werkt mobiel parkeren in Culemborg?

In Culemborg kun je eenvoudig mobiel parkeren met EasyPark op alle openbare parkeerplaatsen waar betaald parkeren geldt. Bekijk hier de zones waar betaald parkeren geldt in Culemborg. Het zonenummer dat je dient door te geven aan EasyPark vind je boven de parkeermeter. Met EasyPark kun je door heel Nederland en België achteraf betalen voor parkeren. Kijk hier voor een actueel stedenoverzicht.

De parkeercontroleur ziet aan de hand van jouw kenteken of je betaald geparkeerd staat met Parkmobile. Het is daarom belangrijk dat het juiste kenteken geregistreerd staat bij Parkmobile. Je kunt deze altijd eenvoudig wijzigen via de EasyPark app of mijnparkmobile.nl.

Word nu gratis klant

Wil je ook slim en eerlijk parkeren in ruim 185 andere Parkmobile-steden in Nederland en België? Meld je nu aan voor Parkmobile en parkeer voordelig met de nr. 1 parkeerapp.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.