Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Hoe werkt de zoekfunctie?

Je kunt een parkeerplek zoeken op adres, locatie of parkeerzone. Dit kan thuis voor je vertrekt en natuurlijk op je bestemming. Liever zoeken op bezienswaardigheden of je favoriete locatie? Check, ook dat kan. In de zoekresultaten zie je direct waar plek is en wat de kosten zijn.

Hoe sla ik mijn favoriete locaties op?

Dat is zo gepiept. Klik op het sterretje links naast de parkeerzone en klaar ben je.

Kan ik zoeken vanuit een lijst met parkeerzones?

Jazeker! Klik op het vergrootglas (Android) of de zoekbalk (iOS). Je ziet dan de lijst met parkeerzones die ook op de kaart staan. Heb je favorieten opgeslagen? Die vind je onderaan de lijst.

Hoe kies ik de juiste parkeerzone?

Rijd naar je bestemming en klik op de zoekbalk. Alle parkeerzones in de buurt verschijnen automatisch. Kies de zone bovenaan de lijst, dat is namelijk de zone waar je nu bent. Extra check nodig? Kijk of het zonenummer op de parkeermeter of op de borden hetzelfde is als het nummer in de app.

Waarom staan de locaties in deze volgorde?

Dat is wel zo makkelijk. Je ziet namelijk eerst de locaties in de zone waar je op dat moment bent. Het dichtstbij dus. Daarna volgen locaties verder weg. Tip: onderaan zie je jouw favorieten.

Waar kan ik de zoekfunctie gebruiken?

In Nederland en België.

Waarom zie ik een wereldkaart als ik mijn app open?

Zodra je de app opent, zoomt ‘ie meteen in op jouw GPS-locatie. En dat is handig, want zo zie je in één oogopslag waar er in de buurt plek is. Scheelt jou weer zoeken! Dit is trouwens ook de reden waarom de app je toestemming vraagt voor het gebruiken van je GPS-locatie.

Waar staan de P’s op de kaart en in de zoekresultaten voor?

De P is van Parkeren. Alleen een P? Dat betekent buiten parkeren. Een P met een dakje? Dat is parkeren in een parkeergarage. Een grijze P? Ai, die plek is niet meer beschikbaar. Geen zorgen, er zijn altijd plekken in de buurt.

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.