Wanneer wordt mijn account verwijderd?

Je Parkmobile-account wordt automatisch verwijderd als je 18 maanden niet meer hebt ingelogd. Uiteraard informeren we je hier van te voren over, zodat je nog op tijd kunt inloggen.

We e-mailen je als je 17 maanden niet meer actief bent geweest. 7 dagen voor de verwijdering krijg je nog een e-mail ter herinnering. Tot slot informeren we je als je account verwijderd is. Hebben we geen (correct) e-mailadres? Dan krijg je bericht via sms.

Log op tijd in voordat we je account verwijderen.

Copyright © 2022 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.