Contact

Wanneer ontvang ik mijn factuur en wat staat er op?

Aan het begin van iedere maand wordt je nieuwe factuur online gezet. Je ontvangt een bericht per e-mail wanneer je factuur voor je klaarstaat. Je kunt deze inzien via de Parkmobile app en via mijnparkmobile.nl. Op je factuur vind je de totale parkeerkosten van de afgelopen maand. Dit totaalbedrag wordt binnen 6 werkdagen automatisch van je rekening of creditcard afgeschreven. Je hoeft hiervoor niets te doen.

Bekijk je factuur via:

de Parkmobile app

  1. Open de Parkmobile app en ga naar ‘account’.
  2. Klik op ‘uw facturen’.
  3.  Klik op het PDF-icoon om een factuur te openen.

mijnparkmobile.nl

  1. Log in op mijnparkmobile.nl
  2.  Klik onder ‘overzicht’ op ‘facturen’.
  3. Klik op het factuurnummer om de factuur in pdf-formaat te openen.

Wat staat er op mijn Parkmobile factuur?

1. Factuurgegevens
Hier vind je jouw klantnummer, het factuurnummer en de totale kosten over afgelopen maand. Bijvoorbeeld: de ontvangen factuur in februari betreft de totale parkeerkosten over de maand januari.

2. Totaalbedragen
Hier staat het totaalbedrag dat automatisch wordt afgeschreven. Er wordt onderscheid gemaakt in ‘totaal parkeergeld’ en ‘totaal service fee(s)’.

Totaal parkeergeld: Dit is het totaalbedrag van de parkeerkosten. Parkeergeld op straat is belastinggeld, hier hoeft je dus geen btw over te betalen. Over parkeergelden op afgesloten terreinen (o.a. parkeergarages) is het algemene tarief voor omzetbelasting van 21% wel van toepassing.

Totaal service fees(s): Dit zijn de transactiekosten voor het aan- en afmelden van al je parkeeracties van de afgelopen maand. De transactiekosten per parkeeractie zijn €0,27.

3. Specificatie parkeergeld
Dit is een overzicht van het aantal parkeeracties per stad van de afgelopen maand.

4. Parkmobile service fee(s)
Hier vind je een overzicht van de Parkmobile service fee(s). Dit zijn transactiekosten, sms-berichten (bijv. SMS ter herinnering of bevestiging) en eventueel afgesloten abonnement(en). Op deze bedragen wordt 21% btw verrekend.

5. Transactieoverzicht
Dit is een gedetailleerd overzicht van alle parkeertransacties. Je ziet de parkeerzone, start- en eindtijd, de totale parkeerduur en de parkeerkosten. Ook toont de factuur per parkeeractie eventuele sms-berichten (bijv. herinneringsberichten) behorende bij de parkeeractie.
Let op: transactiekosten en abonnementskosten worden hier niet gespecificeerd.

Feedback

Is uw vraag beantwoord?

Ja Beetje Nee
Bedankt voor je feedback
Bedankt voor je feedback. We helpen je graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Bedankt voor je feedback. We helpen je graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het later nogmaals.
Helpdesk
Terug Alle vragen
Opnieuw zoeken