Waarom verandert Parkmobile de tarieven per 3 april 2018?

Door een veranderende markt en nieuwe wet- en regelgeving past Parkmobile voor het eerst in 18 jaar de tarieven aan. Per 3 april 2018 is het tarief €0,27 per transactie of €2,50 per maand. Je zult deze tariefswijziging zien op de factuur die je begin mei ontvangt over de maand april. Hiermee is Parkmobile nog steeds de voordeligste aanbieder van mobiel parkeren waarmee je overal in Nederland en België parkeert. Natuurlijk kun je altijd je accountgegegens inzien en wijzigen via mijnparkmobile.nl. Zo houd je zelf je parkeerkosten in de hand.

Wanneer je per sms betaalt voor parkeren, betaal je €0,27 per parkeeractie maar het tarief voor de sms-herinnering blijft €0,25. Ontdek ook onze gratis herinneringsmogelijkheden en de nieuwe gps-herinnering.

Wat houdt de veranderende markt en nieuwe wet- en regelgeving in?

Parkmobile is als eerste aanbieder van mobiel parkeren begonnen in 2000. In de afgelopen 18 jaar heeft de markt veranderingen doorgemaakt en zijn er meerdere parkeerapps toegetreden. Om te zorgen dat we nu en in de toekomst een voorlopersrol kunnen blijven spelen, zijn investeringen nodig. Bovendien betekent een nieuwe wet- en regelgeving vanuit de gemeenten dat we vaker te maken hebben met nieuwe onkosten, denk aan het veranderen van parkeerbeleid, inzetten van vergunningen, een beperking op opnieuw aanmelden, parkeerduur beperking, dagkaarten, etc. Dit betekent dat wij ons product continu moeten aanpassen aan inmiddels 185 gemeenten, wat ook de nodige investeringen vraagt.

Bij Parkmobile zit je goed

Parkmobile is de meestgebruikte parkeerapp in Nederland. Met Parkmobile bespaar je tot 20% op je parkeerkosten en profiteer je van meerdere voordelen. We blijven investeren zodat we parkeren voor jou slimmer, eenvoudiger en voordeliger maken. Dat doen we ook door te luisteren naar jouw feedback: zo introduceren we eind maart de gps-herinnering in de app. Hiermee ontvang je een gratis pushbericht bij vertrek.

Parkmobile is ook het meest innovatief. Zo is afgelopen jaar Parkmobile gekoppeld aan de app van Volkswagen, SEAT en ŠKODA om automatisch afmelden bij wegrijden mogelijk te maken. Op basis van gebruikersfeedback over vergeten parkeeracties geeft Parkmobile bovendien vanaf eind maart alle Parkmobile gebruikers een automatische gps-herinnering bij vertrek. Zo wordt het vergeten van een parkeeractie nog beter voorkomen, naast de bestaande manieren om een parkeeractie tijdig af te melden. Wist je trouwens al dat je sinds een paar maanden een parkeerplek kunt reserveren?

Daarom kies je voor Parkmobile: 

 • Parkmobile is #1: hoogstgewaardeerde en meestgebruikte parkeerapp.
 • Betaal enkel per minuut en reken maandelijks achteraf af.
 • Gratis herinneringen per e-mail of pushnotificatie.
 • Hoogste beschikbaarheid: betaal parkeergeld in Nederland en België in 185+ steden.
 • Automatisch afmelden van parkeeracties door integratie met verschillende automerken.
 • Eenvoudig parkeren via app, bellen of sms.
 • 24/7 klantenservice via telefoon, whatsapp, social media en email.
 • Nooit meer gedoe met kleingeld of bankpasjes.
 • Dure parkeerboetes worden voorkomen.
 • 91% van onze klanten waardeert ons met een 8 of hoger.
 • Geen verplicht abonnement.
Meer voordelen

 
Toch nog vragen? We helpen je graag. Neem contact op met onze klantenservice via: www.parkmobile.nl/contact.

Opnieuw zoeken

Copyright © 2020 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.