Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Hoe start en stop ik een parkeeractie met EasyPark formerly Parkmobile?

Parkeer je op straat, start en stop dan je parkeeractie met Parkmobile. Dit kan via de app, maar ook op andere manieren, ook door elkaar. Zo kun je een met de app gestarte parkeeractie ook met een sms’je beëindigen, als je bijvoorbeeld geen internet meer hebt bij vertrek. Handig!

Hoe start en stop ik een parkeeractie met de app?

  1. Parkeer je auto in een parkeerzone in één van de bij EasyPark aangesloten steden in Nederland of België. Alle locaties vind je hier.
  2. Open de app en zorg dat je bent ingelogd. Kies de voorgestelde parkeerzone op basis van gps-locatie, zoek op locatie, voer handmatig je zone in of kies een favoriete zone. Zorg dat het zonenummer overeenkomt met het nummer op de parkeerautomaat. Druk op ‘start’ om de parkeeractie te starten.
  3. Bij terugkomst druk je in de app op ‘stop’ om de parkeeractie te stoppen. Vervolgens zie je de samenvatting op je scherm, met daarop de tijd, duur, kosten en het voertuig van je parkeeractie. Je vindt de parkeeractie later terug onder ‘Activiteit’.
  4. Betalen doe je achteraf. EasyPark rekent elke maand met je af via automatische incasso of creditcard.

Wat als ik mijn parkeeractie niet stopzet?

Als je een parkeeractie niet zelf stopzet, blijft deze doorlopen. Hij stopt pas automatisch de volgende dag om 23:59 uur. Dus start je jouw parkeeractie bijvoorbeeld op maandagochtend en druk je niet op stop, dan betaal je tot dinsdagavond 23:59 uur voor het parkeren.

Hoe parkeer ik zonder app?

Geen smartphone? Geen probleem. Lees hier hoe je kunt parkeren zonder de app.

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.