Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Hoe werkt het reserveren van een parkeerplek?

Zeker zijn van je parkeerplek bij aankomst? Dat kan met een reservering. Beschikbaar op luchthavens en parkeergarages door het hele land. De voorwaarden verschillen per parkeergarage. Check het per locatie via de menu-optie ‘Reserveren’ in de app.

Open de app

Hoe werkt reserveren via de app?

Je kunt een parkeerplek reserveren via de menu-optie ‘Reserveren’ onder in je scherm. Volg vervolgens 4 stappen:

  1. Kies de parkeerplek die je wilt reserveren uit de beschikbare opties.
  2. Kies de begin- en einddatum/tijd waartussen je wilt parkeren en klik op ‘vind een plek’.
  3. Controleer het overzicht met de kosten, datums, tijden en je voertuig. Je vindt in dit scherm ook alle informatie over je reservering, zoals reserveringskosten, openingstijden en specifieke voorwaarden. Als alles klopt, klik je op ‘bevestig en betaal’.
  4. Betaal je reservering met iDEAL. Gelukt? Je reservering is nu bevestigd en verschijnt onder ‘Activiteit’ in de app. Je krijgt een bevestiging per e-mail. Is je betaling geslaagd, maar verschijnt de reservering niet in de app? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat kost het?

De reserveringskosten zijn €2,50 per normale reservering en €5 per reservering op het vliegveld. De tarieven verschillen per locatie en datum. Deze kosten worden tijdens het maken van de reservering weergegeven in de app.

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

Je kunt je reservering kosteloos annuleren, meestal tot 24 uur voor je reservering ingaat. Check de voorwaarden per locatie in de app. Zorg dat je jouw e-mailbevestiging goed bewaart. Wil je jouw reservering wijzigen, annuleer dan de bestaande reservering en maak een nieuwe.

Wanneer kan ik inrijden?

Het verschilt per locatie. Op het vliegveld kun je de hele dag inrijden. Op andere locaties kan dit pas een half uur van tevoren. Ben je te vroeg, dan kun je – mits voldoende plek – gewoon naar binnen.

Wat als ik korter of langer blijf dan gereserveerd?

Je betaalt vooraf de gereserveerde tijd. Als je eerder vertrekt, is er geen terugbetaling mogelijk. Vertrek je later dan gereserveerd, dan worden de extra parkeerkosten verrekend met je eerstvolgende factuur.

Waar kan ik een parkeerplek reserveren?

Hier kun je een plek reserveren:

Is reserveren verplicht?

Sommige locaties, zoals bij vliegvelden, zijn alleen beschikbaar met een reservering. De meeste plekken kun je echter ook zonder reservering binnenrijden, mits er plek is. Check de app om de details per locatie te zien.

Hoe werkt het op het vliegveld?

Weten wanneer de shuttlebus vertrekt naar de vertrekhal? Dat en meer informatie over reserveren op het vliegveld lees je hier.

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.