Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Hoe werkt het reserveren van een parkeerplek?

Het is op dit moment NIET mogelijk om een parkeerplek via de app te reserveren.
Reeds gemaakte reserveringen blijven gewoon staan. Lees hieronder hoe het werkt.

Open de app

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

Je kunt je reservering kosteloos annuleren, meestal tot 24 uur voor je reservering ingaat. Check de voorwaarden per locatie in de app. Zorg dat je jouw e-mailbevestiging goed bewaart. Wil je jouw reservering wijzigen, annuleer dan de bestaande reservering en maak een nieuwe.

Wanneer kan ik inrijden?

Het verschilt per locatie. Op het vliegveld kun je de hele dag inrijden. Op andere locaties kan dit pas een half uur van tevoren. Ben je te vroeg, dan kun je – mits voldoende plek – gewoon naar binnen.

Wat als ik korter of langer blijf dan gereserveerd?

Je betaalt vooraf de gereserveerde tijd. Als je eerder vertrekt, is er geen terugbetaling mogelijk. Vertrek je later dan gereserveerd, dan worden de extra parkeerkosten verrekend met je eerstvolgende factuur.

Is reserveren verplicht?

Sommige locaties, zoals bij vliegvelden, zijn alleen beschikbaar met een reservering. De meeste plekken kun je echter ook zonder reservering binnenrijden, mits er plek is. Check de app om de details per locatie te zien.

Hoe werkt het op het vliegveld?

Weten wanneer de shuttlebus vertrekt naar de vertrekhal? Dat en meer informatie over reserveren op het vliegveld lees je hier.

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.