Hoe werkt het reserveren van een parkeerplek via de app?

Zeker zijn van je parkeerplek bij aankomst? Dat kan met een reservering. In sommige parkeergarages of -terreinen kun je via de app een plekje reserveren. Hoe het werkt en wat de voorwaarden zijn kan verschillen per parkeergarage. Nu beschikbaar op Schiphol en Rotterdam The Hague Airport. Je kunt momenteel ook via de website parkeerplekken reserveren in garages van ParkBee, lees daarover hier meer.

Hoe werkt reserveren via de app?

Je kunt een parkeerplek reserveren via de menu-optie ‘Reserveren’ onderin je scherm. Volg vervolgens 4 stappen:

  1. Kies de parkeerplek die je wilt reserveren uit de beschikbare opties.
  2. Kies de begin- en einddatum waartussen je wilt parkeren en klik op ‘vind een plek’.
  3. Controleer het overzicht met de kosten, datums, tijden en je voertuig. Je vind in dit scherm ook alle informatie over je reservering, zoals reserveringskosten, openingstijden en specifieke voorwaarden. Als alles klopt, klik je op ‘bevestig en betaal’.
  4. Betaal je reservering met iDeal. Gelukt? Je reservering is nu bevestigd en verschijnt onder ‘Activiteit’ in de app. Na afloop vind je ‘m in je parkeerhistorie. Je krijgt een bevestiging per e-mail. Is je betaling geslaagd maar verschijnt de reservering niet in de app? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wat kost het?

De tarieven en reserveringskosten verschillen per locatie en datum. De kosten worden tijdens het maken van de reservering weergegeven in de app.

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

Je kunt je reservering kosteloos annuleren tot 30 minuten voor je reservering ingaat. Zorg dat je jouw e-mailbevestiging goed bewaart. Wil je jouw reservering ‘m wijzigen, annuleer dan de bestaande reservering en maak een nieuwe.

Waar kan ik via de app een parkeerplek reserveren?

Je kunt een parkeerplek reserveren op de volgende luchthavens:

Wanneer kan ik het parkeerterrein op- en afrijden?

Je betaalt vooraf een dagtarief voor de dagen die je hebt gereserveerd. Hoe laat of op welke dag je aankomt of vertrekt, maakt dus niet uit. Je kunt in je gereserveerde periode maar één keer in- en uitrijden.

Hoe kom ik op de luchthaven?

Als je jouw auto hebt geparkeerd op je gereserveerde parkeerplek, kun je met de shuttlebus van Quick Parking naar de luchthaven. Je mag zo veel baggage in de shuttlebus meenemen als je wil.

Kan ik mijn reservering verlengen?

Kom je toch wat later terug dan verwacht? Geen probleem. Bij terugkomst kun je op locatie de extra geparkeerde dagen afrekenen volgens het normale tarief. Mocht je heel lang wegblijven, dan neemt de beheerder van het terrein contact met je op.

Opnieuw zoeken

Copyright © 2021 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.