Hoe werkt het reserveren van een parkeerplek bij ParkBee?

Bij de meeste ParkBee-locaties kun je op onze website een parkeerplek reserveren. Je reserveert één uur om in te rijden, vooraf. Parkeerkosten betaal je apart en achteraf via de Parkmobile-app.

Hoe werkt het?

Op de kaart op de website kun je alle garages en parkeerterreinen van ParkBee vinden. Zorg dat je een Parkmobile-account hebt en de app hebt geïnstalleerd. Zonder kun je niet inrijden. Vul jouw bestemming in en vind een locatie in de buurt waar je kunt reserveren. Volg vervolgens onderstaande stappen:

  1. Klik op het blauwe garage-icoon en vervolgens op de knop ‘Reserveren’
  2. Selecteer een parkeertijd en datum tot 30 dagen voor vertrek
  3. Vul je gegevens in en betaal voor de reservering. Je betaalt voor het reserveren van je plek. De parkeerkosten betaal je apart, per minuut en achteraf via de Parkmobile-app
  4. Je parkeerplek is gereserveerd! In- en uitrijden gaat via de Parkmobile-app

Wat kost een reservering?

De kosten van een reservering zijn variabel. Als je jouw locatie, datum en tijd kiest, verschijnt de prijs van je reservering. Deze kosten staan los van de parkeerkosten, welke worden verrekend via de app en factuur van Parkmobile.

Wanneer kan ik inrijden?

Je kunt vanaf een half uur voor tot een half uur na jouw gereserveerde tijd de parkeerlocatie inrijden. Dus reserveer je om 13:00 uur, dan kun je tussen 12:30 en 13:30 uur naar naar binnen. Daarna ben je flexibel en kun je zo lang parkeren als je wilt, mits de locatie dan open is.

Wat als ik te laat ben?

Dan vervalt je reservering. Je gereserveerde parkeerplek kan dan weer door iedereen gebruikt worden. Ook door jou, mits niemand anders je voor is.

Kan ik mijn reservering wijzigen of annuleren?

Nee, wijzigen of annuleren is na reserveren niet meer mogelijk. De kosten kun je dus ook niet terugkrijgen, helaas.

Is reserveren verplicht?

Nee, reserveren is niet verplicht. Je kunt altijd zonder reservering naar een ParkBee-locatie rijden en kijken of er een parkeerplek beschikbaar is.

Kan ik reserveren met een Belgisch account?

Nee, het is op dit moment niet mogelijk om met een Belgisch account te parkeren in Nederland. Het is hierdoor ook niet mogelijk om met een Belgisch account een parkeerplek te reserveren bij een ParkBee-locatie. Nog geen Nederlands account? Maak deze dan hier aan om in garages én op straat te parkeren in Nederland.

Opnieuw zoeken

Copyright © 2021 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.