Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Hoe stel ik een parkeerherinnering in?

Dat doe je heel eenvoudig via de app of Mijn Parkmobile.

  1. Klik in de app op ‘Account’ en vervolgens op ‘Herinneringen’. Of log in op Mijn Parkmobile en ga naar ‘Beheer’ en dan ‘Herinneringen’.
  2. Stel je herinneringsberichten in en kies hoe je ze wilt ontvangen. Dat kan via sms, e-mail of pushnotificatie. Een sms kost €0,25. E-mails en pushnotificaties zijn gratis.
  3. Geregeld? Klik op ‘Opslaan’.

Kan ik meerdere herinneringen tegelijk instellen?

Ja, dat kan. En wil je er 100% zeker van zijn dat je de herinneringen niet mist? Dan kun je zelfs instellen dat je een sms, een e-mail én een pushnotificatie wilt ontvangen. Een sms kost €0,25. E-mails en pushnotificaties zijn gratis.

Kan ik ook een herinnering op basis van gps instellen?

Ja, dat kan. Lees hier hoe je gps-herinneringen instelt.

Ik kan geen herinneringen instellen. Hoe kan dat?

Vervelend! Wij kunnen drie redenen bedenken:

  • Alleen de hoofdgebruiker van het account kan herinneringsberichten instellen. Neem contact op met de hoofdgebruiker.
  • Je gebruikt een verouderde versie van de Parkmobile-app. Vanaf versie 5.0 ontvang je pushnotificaties. Ga naar ‘Account’ en controleer onderaan welke versie van de app je gebruikt.
  • Je gebruikt een verouderde versie van het besturingssysteem van je mobiele telefoon. Update de software naar de laatste versie en je bent ready to go.

Let op: als je een parkeeractie niet stopzet, stopt deze automatisch op de maximale parkeerduur van de zone. Dit is op de meeste plekken de volgende dag om 23:59 uur. Je vindt de maximale parkeerduur bij de tariefinformatie van een zone.

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.