Parkeeractie vergeten te stoppen, wat nu?

Dat is heel vervelend! Je kunt je parkeeractie stoppen via de app, sms of telefoon.

Wat gebeurt er met mijn parkeergeld?

De kosten die je hebt gemaakt voor het parkeren worden geïnd door de gemeente. Hoe het werkt? Wanneer je een parkeeractie start sturen wij je parkeerrecht direct door naar de gemeente, zodat je bij controle geen boete krijgt. De kosten die jij maakt per parkeeractie belasten wij weer door aan de gemeente. Dit parkeerrecht is geldig totdat jij de parkeeractie stopt – dit geven wij vervolgens weer door aan de gemeente. Stop je de actie niet, dan stopt deze automatisch de volgende dag om 23:59 uur. Wil je nooit meer vergeten een parkeeractie te stoppen? Hieronder lees je hoe je eenvoudig een parkeerherinnering instelt.

Hoe voorkom ik een vergeten parkeeractie?

Parkmobile heeft verschillende opties om jou te herinneren aan je lopende parkeeractie:

  • Sms
  • Push notificatie
  • E-mail

Ook kan je met een push notificatie een gps-reminder krijgen. Hiermee krijg je een notificatie zodra je weer bij je auto bent. Handig toch?

Hoe stel ik een parkeerherinnering in?

Ga in de app naar ‘Account’ en selecteer ‘Herinneringen’. Stel vervolgens in hoe, en hoe vaak je een herinnering wilt ontvangen.

Heb je problemen om je parkeeractie via de app te stoppen?Je kunt ook bellen, sms’en of deze stoppen op mijnparkmobile.nl. Bekijk de opties. Per telefoon zijn we 24/7 bereikbaar.

Opnieuw zoeken

Copyright © 2021 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.