Contact

Parkeeractie vergeten te stoppen, wat dan?

Parkmobile is in het leven geroepen om alleen te betalen voor de tijd waarin je geparkeerd stond. Het enige wat je daarvoor moet doen is niet vergeten je actie te stoppen zodra je weg rijdt.

Hoe voorkom ik een vergeten parkeeractie?
Parkmobile heeft verschillende parkeerherinneringen die jou helpen herinneren aan je lopende parkeeractie. Hierdoor voorkom je een parkeeractie die te lang doorloopt, waardoor je te veel moet betalen. Je kan kiezen uit herinneringen via:

  • SMS
  • Push
  • E-mail

Ook hebben we via pushnotificatie een GPS-reminder die jou een herinnering stuurt wanneer je weer terug bent bij de locatie van je auto.

Hoe stel ik een parkeerherinnering in?
Ga in de app naar ‘account’ en selecteer ‘herinnering’. Stel vervolgens je gewenste berichtgeving in en hoe vaak je een herinnering wilt ontvangen.

Heb je problemen om je parkeeractie via de Parkmobile app te stoppen? Dan is het ook mogelijk om je parkeeractie via bellen, sms en mijnparkmobile.nl te stoppen. Lees hier meer over de verschillende opties.

Wat gebeurt er met mijn parkeergeld?
Wanneer je een parkeeractie start sturen wij je parkeerrecht door naar de gemeente, zodat bij controle jouw auto geen boete krijgt. Dit recht is geldig totdat jij je parkeeractie stopt en wij dit weer doorgeven aan de gemeente. Aan deze tijd zitten parkeerkosten verbonden die wij verschuldigd zijn aan de gemeente en wij weer doorbelasten aan jou.

Feedback

Is uw vraag beantwoord?

Ja Beetje Nee
Bedankt voor je feedback
Bedankt voor je feedback. We helpen je graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Bedankt voor je feedback. We helpen je graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het later nogmaals.
Helpdesk
Terug Alle vragen
Opnieuw zoeken