ParkBee | Hoe werkt reserveren?

Bij de meeste ParkBee locaties kun je reserveren. Je reserveert één uur om in te rijden, vooraf. Parkeerkosten betaal je apart en achteraf via de Parkmobile app.

Wat kost het? Kosten zijn variabel, kies een locatie en tijd en de prijs wordt gegeven. Parkeerkosten gaan via de Parkmobile app.

De reserveer-tijd is één uur de tijd waarin jij met jouw gereserveerde kenteken kunt inrijden met de Parkmobile app. De reserveer-tijd bestaat uit een halfuur voor en een halfuur na je gereserveerd tijd. Daarna ben je flexibel en kun je zo lang parkeren als je wilt (mits de locatie dan open is!)

Wat als ik te laat ben? Jouw parkeerplaats komt dan weer vrij en iedereen kan die gebruiken om in te checken met de Parkmobile app.

Ik wil annuleren. Dat kan helaas niet, we hebben de plek al in ons systeem gereserveerd. De kosten kun je dus ook niet terugkrijgen, helaas.

Het is op dit moment niet mogelijk om met een Belgisch account te parkeren in Nederland. Het is hierdoor ook niet mogelijk om met een Belgisch account een parkeerplek te reserveren bij een Parkbee locatie. Nog geen Nederlands account? Maak deze dan hier aan om in garages én op straat te parkeren in Nederland.

Opnieuw zoeken

Copyright © 2020 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.