Contact

Gebruik | Kan ik ook in garages parkeren met Parkmobile?

Ja, met Parkmobile kun je ook parkeren in parkeergarages. Dit is mogelijk in Nederland en België. Via Parkmobile zijn er twee verschillende manieren om in parkeergarages te parkeren. Je kunt parkeren via kentekenherkenning of via de Parkmobile app.

1. Kentekenherkenning
Je kunt op basis van kentekenherkenning de slagboom openen van aangesloten parkeergarages bij het in- en uitrijden. Hiervoor moet je in het bezit zijn van de Parkmobile Token.
Gaat de slagboom niet automatisch open of ondersteunt de garage geen kentekenherkenning? Houd dan je Parkmobile token voor de lezer om de slagboom te openen. We raden aan om altijd de Parkmobile Token bij je te hebben. Vraag hier een Parkmobile Token aan en vind hier een overzicht van alle aangesloten garages. Deze zijn te herkennen aan het blauwe garage icoon.

2. Parkmobile App
Met de Parkmobile app kun je bij het in- en uitrijden de slagboom openen van meer dan 100 ParkBee garages in Nederland. In deze garages parkeer je tot 50% goedkoper dan op straat en op loopafstand van je bestemming. Je hebt hier zelfs de mogelijkheid om je parkeerplek te reserveren tot 48 uur voor vertrek. Je herkent ParkBee garages aan het oranje garage icoon in de Parkmobile app. Vind hier een overzicht van alle ParkBee garages, te herkennen aan het oranje icoon in de map.

Klik hier voor meer informatie over hoe je in de garages parkeert met Parkmobile.

Feedback

Is uw vraag beantwoord?

Ja Beetje Nee
Bedankt voor je feedback
Bedankt voor je feedback. We helpen je graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Bedankt voor je feedback. We helpen je graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het later nogmaals.
Helpdesk
Terug Alle vragen
Opnieuw zoeken