Contact

Connected car | Is mijn auto geschikt om mijn parkeeractie automatisch af te melden?

Volg onderstaande stappen om gemakkelijk en snel te parkeren:

  1. Controleer of jouw auto geschikt is op één van onderstaande websites:
  2. Download de app voor jouw auto:
  3. Klik op ‘parkeren’ in het menu en log in met je Parkmobile account. Login gegevens kwijt? Klik dan na ‘log in met Parkmobile’ op ‘wachtwoord vergeten?’ of klik hier om jouw inloggegevens op te vragen.
  4. Na inloggen configureer je de instellingen. Accepteer dat de app je notificaties stuurt om meldingen te krijgen wanneer betaald parkeren geldt als je parkeert. Daarnaast kun je uitzonderingsgebieden instellen waarvoor de notificaties worden uitgeschakeld, zoals een gebied waar je een parkeervergunning voor hebt of bij parkeren op eigen terrein.
  5. Start de parkeersessie direct vanuit de notificatie voor het betaald parkeren in jouw zone of kies ‘parkeren’ in het menu van de app. Boven de startknop staat de maximale eindtijd en het uurtarief. Ook kun je eventueel nog de parkeerzone wijzigen. De zone is ingesteld op basis van de GPS-locatie van je auto.
  6. De parkeersessie stopt automatisch wanneer je wegrijdt. Daarnaast stopt de parkeersessie als de maximale parkeerduur is verstreken of je handmatig op ‘stop parkeersessie’ drukt. Vervolgens krijg je een samenvatting van de parkeersessie, inclusief datum, start- en stoptijd, zone, parkeerduur en kosten.
  7. Aan het eind van de maand stuurt Parkmobile een factuuralert naar het e-mailadres gekoppeld aan je account. Vervolgens wordt het bedrag achteraf automatisch afgeschreven via automatische incasso of creditcard.
Feedback

Is uw vraag beantwoord?

Ja Beetje Nee
Bedankt voor je feedback
Bedankt voor je feedback. We helpen je graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Bedankt voor je feedback. We helpen je graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het later nogmaals.
Helpdesk
Terug Alle vragen
Opnieuw zoeken