Contact

Ik heb een sms / e-mail ontvangen dat ik een betalingsachterstand heb. Wat moet ik doen?

Uit onze administratie is gebleken dat je een betalingsachterstand hebt. Ondanks dat je een automatische incasso als betaalmethode hebt, of machtiging voor je creditcard hebt afgegeven, is de incasso onverhoopt mislukt. Wij waren daarom genoodzaakt je account (tijdelijk) te blokkeren. Het is helaas niet mogelijk om dit openstaande bedrag opnieuw te incasseren en daarom vragen wij je vriendelijk de betaling zelf te voldoen.

  • Betalen via iDEAL
    In de betalingsherinnering die je per e-mail ontvangt, vind je onder het betalingsoverzicht een iDEAL link waarmee je direct het openstaande bedrag kunt voldoen. Log in via jouw bank en boek het openstaande bedrag eenvoudig over naar Parkmobile. Je account wordt dan vrijwel direct* geactiveerd en kun je weer slim parkeren met Parkmobile.
  • Betalen via overboeking
    Maak het openstaande factuurbedrag, conform de termijn in de herinnering, over op NL18ABNA0570638917 t.n.v. Stichting Parkeergelden Nederland te Diemen. Wij verzoeken je duidelijk je factuurnummer te vermelden, eventueel aangevuld met je klantnummer. Deze gegevens vind je terug op de factuur. De factuur kun je eenvoudig terugvinden via mijnparkmobile.nl of de Parkmobile app. Klik hier voor meer informatie over het opzoeken van een factuur.Na ontvangst en verwerking van de openstaande kosten (facturen) zal je account weer geactiveerd worden. Dit verwerkingsproces neemt over het algemeen twee á drie werkdagen in beslag.

Klik hier voor meer informatie over de Parkmobile factuur.

* De verwerking van een iDEAL betaling kan tot 5 minuten duren.

Feedback

Is uw vraag beantwoord?

Ja Beetje Nee
Bedankt voor je feedback
Bedankt voor je feedback. We helpen je graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Bedankt voor je feedback. We helpen je graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het later nogmaals.
Helpdesk
Terug Alle vragen
Opnieuw zoeken