Hoe werkt parkeren met Parkmobile?

Met Parkmobile parkeer je slim op straat en in garages. Je betaalt eenvoudig en snel via je mobiele telefoon. De voordelen? Nooit meer parkeerboetes. Nooit meer te veel betalen. Nooit meer naar de parkeerautomaat.

 

Aan de slag met Parkmobile

Om gebruik te maken van Parkmobile heb je een mobiele telefoon en een Parkmobile-account nodig. Maak gratis een account aan via de website of via de Parkmobile-app. Heb je een iPhone of Android-telefoon, download dan hier de app. Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail en kun je direct parkeren met Parkmobile.

Je start en stopt eenvoudig je parkeeractie via de Parkmobile-app of Mijn Parkmobile. Liever een sms sturen of een belletje plegen? Dat kan ook. Én je kunt deze opties door elkaar gebruiken. Start bijvoorbeeld een parkeeractie via de app en stop de actie via sms. Parkeren kan op straat en in garages door heel Nederland en België.

De parkeerwachter ziet aan de hand van je kenteken of je hebt betaald. We verrekenen je parkeerkosten maandelijks achteraf via automatische incasso of creditcard. Wel zo makkelijk.

Copyright © 2022 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.