Contact

Hoe werkt parkeren in een garage met Parkmobile?

Je kunt via Parkmobile op twee verschillende manieren parkeren in een parkeergarage.

1. via Kentekenherkenning
Je kunt op basis van kentekenherkenning de slagboom openen van aangesloten parkeergarages bij het in- en uitrijden. Om hier gebruik van te maken, moet je eerst hier de Parkmobile Token aanvragen.

  1. Parkeer door heel Nederland bij één van de bij Parkmobile aangesloten parkeergarages. Deze zijn te herkennen aan het blauwe garage icoon.
  2. Rijd naar de slagboom. Deze opent automatisch op basis van kentekenherkenning.
    Gaat de slagboom niet automatisch open? Houd dan je Parkmobile token voor de lezer om de slagboom te openen. We raden je aan om altijd de Parkmobile Token bij je te hebben.
  3. Bij terugkomst hoef je geen parkeerkaartje af te rekenen. Rijd naar de uitgang waar de slagboom automatisch opent op basis van kentekenherkenning. Je ontvangt vervolgens een SMS met een samenvatting van je parkeeractie. Alle parkeeracties zijn terug te vinden onder ‘Parkeerhistorie’.

2. via de Parkmobile App
Met de Parkmobile app kun je bij het in- en uitrijden de slagboom openen van meer dan 100 ParkBee garages in Nederland. Je herkent ParkBee garages aan het oranje garage icoon in de Parkmobile app.

  1. Rijd naar één van de ruim honderd ParkBee garages, te herkenen aan de oranje garage-icoontjes op de kaart in de Parkmobile app.
  2. Selecteer de garage en klik op ‘open slagboom’. Sommige garages hebben een aparte toegangsdeur die bij terugkomst te openen is met ‘open toegangsdeur’ in de app.
  3. Rijd naar de slagboom en klik weer op ‘open slagboom’ om je lopende parkeeractie te beëindigen.

Vind hier het volledige overzicht van alle garages in Nederland. Vul je bestemming in en vind de dichtstbijzijnde parkeergarages. De garages met het blauwe garage icoon zijn aangesloten garages voor parkeren met kentekenherkenning. De garages met het oranje icoon zijn de ParkBee garages waarvan je de slagboom opent met de Parkmobile app.

Wil je meer informatie over hoe je in de garages parkeert met Parkmobile? Klik hier.

Feedback

Is uw vraag beantwoord?

Ja Beetje Nee
Bedankt voor je feedback
Bedankt voor je feedback. We helpen je graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Bedankt voor je feedback. We helpen je graag verder. Neem hier contact met onze customer support afdeling op.
Er is iets verkeerd gegaan. Probeer het later nogmaals.
Helpdesk
Terug Alle vragen
Opnieuw zoeken