Hoe werkt de member-get-member actie? Kan ik vrienden en familie korting geven?

Parkeergeld verdienen en tegelijkertijd je omgeving net zo eenvoudig laten parkeren? Dit kan met Parkmobile!

Laat anderen weten hoe eenvoudig parkeren kan zijn en verdien parkeergeld als zij Parkmobile gaan gebruiken. Zo kun je onder andere kennissen, vrienden, familieleden en collega’s benaderen en uitnodigen om zichzelf bij Parkmobile in te schrijven via jouw persoonlijke inschrijflink. Deze vind je op jouw persoonlijke accountpagina via mijnparkmobile.nl. Log in op mijnparkmobile.nl en klik op de banner onderaan om jouw persoonlijke inschrijflink op te halen.

 

De voorwaarden

– Voor iedere aangebrachte klant ontvang je € 5,- parkeertegoed.
– Het parkeertegoed zal automatisch aan je klantnummer worden gekoppeld.
– Parkeertegoed betreft parkeergelden, niet servicefees en sms-berichten. Het parkeertegoed zal automatisch met je parkeerkosten worden verrekend en is geldig in alle bij Parkmobile aangesloten steden en parkeergarages.
– Je parkeertegoed zal worden uitgekeerd nadat de door jou aangebrachte klant voor € 7,50 of meer heeft geparkeerd en dit bedrag succesvol is geïncasseerd.  Dit in verband met het voorkomen van fraude, op deze regel kunnen geen uitzonderingen worden gemaakt.
– De member-get-member actie geldt ook voor het aanbrengen van zakelijke klanten. Voorheen was dit alleen mogelijk met het aanbrengen van particulieren klanten.
– Je mag de member-get-member actie niet gebruiken voor reclame op zoekmachines.

Opnieuw zoeken

Copyright © 2021 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.