Gebruik | Hoe kan ik voorkomen dat ik mijn parkeeractie vergeet te stoppen?

Om te voorkomen dat je een parkeeractie vergeet te stoppen, biedt Parkmobile standaard herinneringsberichten aan. Standaard ontvang je elke twee uur een sms-bericht of wanneer de maximale parkeerduur wordt overschreden (€0,25 per sms-bericht). Je kunt deze berichten zelf naar eigen voorkeur instellen via mijnparkmobile.nl of via de Parkmobile app. Daar kun je ook kiezen voor herinneringsberichten via e-mail of pushnotificatie.

Hoe stel ik een parkeerherinnering in?

Je kunt via mijnparkmobile.nl en de Parkmobile app je herinneringsprofiel instellen. Je kunt hier zelf kiezen voor e-mail, pushnotificaties of sms-berichten ter herinnering aan je lopende parkeeractie.

  1. Log in via mijnparkmobile.nl of ga in de app ‘account’ en dan naar ‘herinneringen’
  2. Klik in het linker menu onder ‘beheer’ op het menu-item ‘sms-berichten’. In de app klikt je op ‘account’ en daarna ‘herinneringen’.
  3. Hier kun je herinneringsberichten naar wens instellen, ook voor de andere opties.
  4. Klik op ‘opslaan’ om je wijzigingen te bevestigen.

Kan ik meerdere soorten herinneringen tegelijk instellen?

Ja, dat kan. Wanneer je kiest voor e-mail, zijn de sms-berichten niet automatisch uitgeschakeld. Zo kun je zelfs kiezen om via alle drie de kanalen op de hoogte te worden gehouden van je parkeeractie. Zo kun je iedere 2 uur op hetzelfde moment een sms, e-mail en pushnotificatie ontvangen als je dit wenst. Controleer dus goed dat alles naar wens is ingesteld. Standaard ontvang je iedere 2 uur een sms-herinnering van je lopende parkeeractie (€0,25 p.o.b).

Ik kan geen herinneringsberichten via push, e-mail of sms instellen. Hoe kan dat?

Hier kunnen meerdere redenen voor zijn. Het kan dat de hoofdgebruiker van het account heeft bepaald dat je zelf geen herinneringsberichten kunt instellen. Neem hiervoor contact op met de hoofdgebruiker van het account.

Het kan ook dat je geen pushnotificaties kunt instellen omdat je een verouderde versie van de Parkmobile app hebt. Je dient minimaal versie 5.0 te hebben om pushnotificaties te kunnen ontvangen, controleer je versie onder ‘account’ in de app (onderaan de pagina).

Het kan ook dat de versie van het besturingssysteem van je mobiele telefoon verouderd is. Update dan de software van je mobiele telefoon naar de laatste versie.

Opnieuw zoeken

Copyright © 2021 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.