Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Hoe werkt parkeren met EasyPark in parkeergarages?

Dat gaat heel eenvoudig. Houd je EasyPark-app en eventueel garagetoken bij de hand. Parkeren in een garage kan op verschillende manieren. Weten in welke garages je kunt parkeren? Bekijk al onze locaties op de kaart of in de app.

Hoe parkeer ik in garages?

  1. Rijd naar een aangesloten parkeergarage. Deze herken je op de kaart aan het blauwe icoon met dakje.
  2. Op basis van kentekenherkenning gaat de slagboom automatisch open. Gebeurt dit niet? Geen paniek! Houd je Parkmobile-token voor de lezer. Bij een ParkBee-garage open je de slagboom via de EasyPark-app. Selecteer de ParkBee-garage waar je parkeert en klik op ‘Open slagboom’. Je parkeeractie start nu.
  3. Weer terug naar huis? Rijd naar de uitgang en de slagboom gaat automatisch open op basis van kentekenherkenning. Bij een ParkBee-garage klik je in de app weer op ‘Open slagboom’. Je parkeeractie stopt.

Je vindt je parkeeractie terug onder ‘Activiteit’. Maandelijks verrekenen we je parkeerkosten achteraf via automatische incasso of creditcard. Wel zo gemakkelijk!

Waar vind ik alle info, zoals openingstijden?

Openingstijden, tarieven, de maximale parkeerduur en andere zaken verschillen per garage. Kijk hiervoor op de locatiepagina of check de locatie in de app.

Hoe open ik de voetgangersdeur?

Handig om te weten: sommige parkeergarages hebben een aparte toegangsdeur die je niet handmatig, maar met de app opent. Klik hiervoor op ‘Open toegangsdeur’ in de app. Andere toegangsdeuren open je met een pin- of QR-code. Deze vind je bij je lopende parkeeractie in de app.

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.