Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Wat staat er op mijn factuur?

Aan het begin van iedere maand zetten we je nieuwe factuur online. Je krijgt een mailtje zodra je factuur klaarstaat. Op je factuur vind je de totale parkeerkosten van de afgelopen maand. Het totaalbedrag wordt binnen 5 of 6 werkdagen automatisch van je rekening of creditcard afgeschreven. De afschrijving vindt dus ook iedere maand aan het begin van de maand plaats. Dat moment is niet te wijzigen.

Wat staat er op mijn factuur?

1. Factuurgegevens

Jouw klantnummer, het factuurnummer en de totale parkeerkosten van de maand daarvoor. Op de factuur die je in februari krijgt, staan dus de totale parkeerkosten van januari.

2. Totaalbedragen

Totaal parkeergeld: dit is het totaalbedrag van je parkeerkosten. Over parkeren op straat betaal je geen btw. Een uitzondering is Antwerpen, daar betaal je wel btw over parkeren op straat. Over parkeren in garages betaal je 21% btw.

Totaal service fee(s): dit zijn de transactiekosten voor het aan- en afmelden van al je parkeeracties van de afgelopen maand. Per parkeeractie betaal je €0,39 aan transactiekosten. Heb je een abonnement, dan betaal je niet per parkeeractie, maar iedere maand €2,50.

3. EasyPark service fee(s)

Dit zijn transactiekosten, sms-berichten (bijvoorbeeld voor herinneringen of bevestigingen), tokens, stickers en eventueel afgesloten abonnementen. Over alle service fees betaal je 21% btw. We specificeren de transactiekosten en abonnementskosten niet.

4. Specificatie parkeerkosten

Dit is een overzicht van het aantal parkeeracties per stad van de afgelopen maand.

5. Transactieoverzicht

Dit is een gedetailleerd overzicht van alle parkeeracties. Je ziet de parkeerzone, start- en eindtijd, totale parkeerduur en parkeerkosten. Ook tonen we per parkeeractie eventuele sms-berichten en notities.

Wanneer wordt het bedrag afgeschreven van mijn rekening?

Je ontvangt je factuur iedere maand aan het begin van de maand. Het totaalbedrag wordt vervolgens binnen zes werkdagen afgeschreven. Je kunt dit moment niet wijzigen.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Nee, het is niet mogelijk om je factuur in termijnen te betalen.

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.