Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Hoe werkt EasyPark formerly Parkmobile’s AutoStop?

Hoe meld ik mijn bedrijf aan voor AutoStop?

Aanmelden is simpel. Ga naar My Parkmobile, kies Voorzieningen en selecteer aan de rechterkant van je scherm ‘AutoStop’. Kies jouw Telematics-aanbieder, kies de gebruiker(s) voor wie je deze service aanvraagt en ga akkoord met de voorwaarden. Je ontvangt binnen enkele dagen een bevestiging. Nog geen Telematics-oplossing? Geen nood! Neem contact met ons op en wij helpen je verder: sales@parkmobile.com.

Wie kan er van AutoStop gebruikmaken?

AutoStop is speciaal voor bedrijven. Iedereen met een zakelijk pakket van EasyPark for Business*, kan zich via My Parkmobile voor AutoStop aanmelden. Dit kan voor iedere gebruiker in het account.

*Geldt alleen voor het Standard en Premium pakket.

Wat zijn de kosten?

Om gebruik te kunnen maken van Parkmobile’s AutoStop heb je een zakelijk abonnement van EasyPark for Business (Standard of Premium) én een abonnement bij de bij ons aangesloten Telematics-aanbieder nodig. Het implementeren van AutoStop is gratis, daarna betaal je €1,99 (excl. BTW) per voertuig, per maand. Het totaalbedrag wordt in rekening gebracht op je maandelijkse factuur.

Met welke partners werken jullie samen?

Op dit moment werken wij nauw samen met Telematics-aanbieders Webfleet en FleetComplete. Ben je al klant van één van deze bedrijven, dan is de koppeling met EasyPark zo gemaakt. Heeft jouw bedrijf nog geen Telematics-oplossing, dan kunnen wij je helpen. Neem contact op met sales@parkmobile.com en wij helpen je op weg.

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.