Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Nieuw: met de EasyPark Garagekaart parkeer je nu écht overal

Parkeren kan nu écht overal, met de EasyPark Garagekaart. Een groter parkeeraanbod is er niet te vinden. Althans, niet via één aanbieder, met alle kosten op één factuur. Hoe dat kan? Dat we leggen we graag even uit.

Nieuw: met de EasyPark Garagekaart parkeer je nu écht overal

Je kent EasyPark als parkeerapp. Parkeren, starten, stoppen, wegrijden. Alleen per minuut betalen. Dat is al jaren het voordelige alternatief op de parkeermeter en kan in vrijwel alle steden in Nederland en België.

De afgelopen jaren kwamen daar allemaal locaties bij. Veel parkeergarages, maar ook andere parkeerterreinen. Je opent ze met de Parkmobile-app, zoals bij ParkBee, of ze gaan automatisch voor je open dankzij kentekenherkenning. Al dan niet met een Parkmobile-token.

De optelsom? Je parkeert in 200 steden in de Benelux op straat én in meer dan 320 parkeergarages. En de kosten? Allemaal op één zakelijk factuur, van EasyPark for Business.

En die Garagekaart dan?

Daarmee parkeer je nu in nóg eens ruim 350 garages. En inderdaad, die transacties staan straks óók op die ene factuur. Alleen vind je deze garages niet in de app.

Wat is dan het verschil?

Het einddoel van EasyPark is helder: iedere parkeerplek in één app. Maar dat kost tijd. De Garagekaart is eigenlijk een soort creditcard, powered by Xximo. Kun je bij een garage met je Visa-kaart betalen? Dan kun je er met de Garagekaart inrijden.

Nog niet in één aanbod dus, maar wel op één zakelijke factuur. En het mooie: alle voordelen van EasyPark for Business pak je gewoon mee. Btw-specificaties, kostenplaatsen en inzichten per gebruiker. Allemaal centraal geregeld. Handig!

Oké, ik wil ‘m!

Dat kan! Aanvragen gaat via My EasyPark onder ‘Voorzieningen’. De aanvraag kost €9,50, daarna betaal je 99 cent per maand en 39 cent per transactie. Meer weten? Hier beantwoorden we echt álle vragen. Of bestel ‘m direct, via My Parkmobile.

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.