Parkmobile MultiTankcard

Zo werkt de Parkmobile MultiTankcard

Tanken

Tanken

Rij naar het tankstation en vul je tank met de gewenste brandstof. Gebruik de tankkaart ook voor wassen en het kopen van autobenodigdheden.

Betalen

Betalen

Reken je tankactie of wasbeurt af met de Parkmobile MultiTankcard en je persoonlijke pincode.

Factuur

Factuur

Alle kosten in één overzicht. En dankzij de maandelijkse Parkmobile-factuur is de btw-aangifte voortaan een fluitje van een cent!

<h1>Extra handig als je veel op de weg zit</h2>

Extra handig als je veel op de weg zit

Interesse? Je kunt de MultiTankcard eenvoudig aanvragen via MyParkmobile. Nog geen klant? Neem dan contact met ons op via sales@parkmobile.com.

De volgende limieten gelden er per MultiTankcard:

TransactiesMaximaal 2 per 24 uur, maximaal 7 per week
BrandstofMaximaal €200 per 24 uur, maximaal €400 per week
WassenMaximaal 1 wasbeurt per week
SmeermiddelMaximaal 2 aankopen per 30 dagen
Borg€150,- per MultiTankcard


Let op:
smeermiddel, ruitenwisservloeistof, wasbeurten of andere diensten naast tanken gelden ook als een transactie, ook als u dit samen afrekent met uw brandstof.

Tarieven

MultiTankcardDe eerste kaart is gratis. Iedere extra kaart €5
Abonnementskosten €2 per tankkaart, per maand
TankkostenBrandstofprijs zoals gehanteerd door het tankstation
Auto wassenTarief zoals gehanteerd door de locatie
Borg€150,- per MultiTankcard

 

<span style="font-size:45px;margin-top:200px;">Tarieven</span>

Nog vragen?

Aanvragen

Wat is de Parkmobile MultiTankcard?

De MultiTankcard is een pas waarmee je overal in Nederland kunt betalen voor tanken, wassen en de aanschaf van autobenodigheden. De kaart is speciaal voor bedrijven. Alle kosten die je met de MultiTankcard maakt, vind je terug op jouw maandelijkse Parkmobile-factuur, samen met alle transacties die je via de Parkmobile-app hebt gemaakt. Vraag ‘m aan in My Parkmobile.

Hoe vraag ik een MultiTankcard aan?

Aanvragen is simpel. Ga naar My Parkmobile, kies Voorzieningen en selecteer aan de rechterkant van je scherm ‘MultiTankcard’. Kies het aantal kaarten, kies de gebruiker(s) voor wie je de kaart aanvraagt en bevestig je bestelling. De tankkaart vind je binnen enkele dagen in je brievenbus.

Wie kan een MultiTankcard aanvragen?

De MultiTankcard is speciaal voor bedrijven. Iedereen met een zakelijk pakket van Parkmobile for Business, kan via My Parkmobile een kaart aanvragen. Dit kan voor iedere gebruiker in het account.

Gebruik

Wat zijn de kosten?

De MultiTankcard aanvragen is gratis voor de eerste gebruiker. Daarna betaal je € 5 per extra kaart.  Om gebruik te maken van de Parkmobile MultiTankcard betaal je maandelijks € 2. Tevens rekenen wij € 150 borg per kaart, welke je eenvoudig kunt overmaken via een iDeal-link.

Hoe lang kan ik de kaart gebruiken?

De MultiTankcard is vijf jaar te gebruiken. Daarna krijg je gratis een nieuwe kaart. Is de kaart kapot of gestolen? Dan kost vervangen eenmalig €5 (excl. BTW). Dat kan via My Parkmobile.

Copyright © 2022 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.