Parkmobile Garagekaart

Óveral zakelijk parkeren

Het grootste aanbod

Het grootste aanbod

Met Parkmobile parkeer je overal in Nederland en België op straat én in honderden parkeergarages, simpel via de app. Met de Garagekaart heb je toegang tot nog eens 400 garages. Een groter aanbod vind je niet.

Op één factuur

Op één factuur

Alle parkeerkosten in op één maandelijkse factuur. Maar wel per afdeling of kostenplaats opgesplitst. Mét BTW-specificatie. Zo wordt de administratie doen een feestje!

Geen gedoe meer

Geen gedoe meer

Parkeerbonnetjes? Verleden tijd. Parkeer simpel en snel via de app en gebruik voor alle andere locaties één en dezelfde kaart, powered by Xximo. Veilig, snel en makkelijk.

<h1>Extra handig als je veel op de weg zit</h2>

Extra handig als je veel op de weg zit

Parkeer je door het hele land? Parkeer óveral en beheer al je parkeerkosten op één plek. Opgesplitst zoals jij dat wil en met inzicht in het gebruik per medewerker.

Zo vraag je 'm aan

  • Log in op My Parkmobile
  • Ga naar Voorzieningen
  • Kies, bevestig en ontvang je Garagekaart
<span style="font-size:45px;margin-top:50px;">Zo vraag je 'm aan</span>

Nog vragen?

Aanvragen

Wat is de Parkmobile Garagekaart?

De Garagekaart biedt toegang tot het grootste parkeeraanbod van Nederland. De kaart is speciaal voor bedrijven. Parkeertransacties die je met de Garagekaart maakt, vind je terug op jouw maandelijkse Parkmobile-factuur, samen met alle transacties die je via de Parkmobile-app hebt gemaakt. Vraag ‘m aan in My Parkmobile.

Hoe vraag ik een Garagekaart aan?

Aanvragen is simpel. Ga naar My Parkmobile, kies Voorzieningen en selecteer aan de rechterkant van je scherm ‘Garagekaart’. Kies het aantal kaarten, kies de gebruiker(s) voor wie je de kaart aanvraagt en bevestig je bestelling. De garagekaart vind je binnen enkele dagen in je brievenbus.

Wie kan een Garagekaart aanvragen?

De Garagekaart is speciaal voor bedrijven. Iedereen met een zakelijk pakket van Parkmobile for Business, kan via My Parkmobile een kaart aanvragen. Dit kan voor iedere gebruiker in het account.

Gebruik

Wat zijn de kosten?

De Garagekaart aanvragen kost normaal €2,50, maar is tijdens de introductie gratis.  Het gebruik kost €0,99 (excl. BTW) per maand en €0,39 (excl. BTW) per transactie. De Garagekaart werkt hetzelfde als een creditcard. De kaart is dan ook te gebruiken in alle parkeergarages en –terreinen waar je met een Visa-kaart kunt betalen. Je betaalt het normale tarief van de betreffende garage. Het totaalbedrag wordt in rekening gebracht op je maandelijkse factuur.

Hoe lang kan ik de kaart gebruiken?

De Garagekaart is vijf jaar te gebruiken. Daarna krijg je gratis een nieuwe kaart. Is de kaart kapot of gestolen? Dan kost vervangen eenmalig €5 (excl. BTW). Dat kan via My Parkmobile.

Wat is het verschil met parkeren in garages via de app?

Zonder Garagekaart kun je met Parkmobile parkeren in meer dan 320 garages. Garages van ParkBee zijn toegankelijk door de slagboom met de Parkmobile-app te openen. Andere garages kun je binnenrijden via kentekenherkenning, soms in combinatie met de Parkmobile-token.

De Garagekaart is te gebruiken in nog eens meer dan 350 parkeergarages die Visa als betaalmiddel accepteren. Garages van onder meer Q-Park, APCOA en Interparking. Zo parkeer je in meer dan 670 garages, allemaal op dezelfde factuur. Een groter aanbod vind je niet.

Copyright © 2022 Parkmobile. Alle rechten voorbehouden.