Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Hoe werkt het?

1
Navigeer

Navigeer

Navigeer naar je bestemming. De navigatie laat alle parkeerzones met geldende parkeertarieven in de buurt zien. Geen telefoon meer nodig. Handig!
2
Parkeer

Parkeer

Wanneer je parkeert in een parkeerzone, verschijnt er automatisch een pop-up om je parkeeractie te starten. Bevestig of selecteer handmatig. Met één druk op de knop is je parkeeractie gestart.
3
Reis verder

Reis verder

Bij terugkomst kun je direct wegrijden. De parkeeractie wordt automatisch beëindigd wanneer de snelheid van 25 km/u wordt overschreden. Een bevestiging van de gestopte parkeeractie verschijnt in de navigatie.
Hoe koppel ik mijn BMW?

Hoe koppel ik mijn BMW?

Zorg dat je de EasyPark app hebt gedownload voor iPhone of Android en log in. Nog geen EasyPark gebruiker? Registreer gratis bij het openen van de app.

Om EasyPark te kunnen gebruiken in jouw BMW, moet je BMW toegevoegd zijn aan je BMW ConnectedDrive account. Zodra je dit hebt gedaan, open je de EasyPark app:

  • Ga naar ‘account’ en selecteer ‘ConnectedDrive’. Koppel EasyPark door ‘connect account’ te kiezen. Je wordt doorverwezen naar de loginpagina van BMW ConnectedDrive. login met je BMW ConnectedDrive gegevens.
  • Bevestig de koppeling van EasyPark met BMW ConnectedDrive met ‘ok’.
  • Selecteer het kenteken dat overeenkomt met het kenteken van je BMW. Je kunt hier ook een nieuw kenteken toevoegen.
  • Log in en parkeer direct

Meestgestelde vragen

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.