Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Op zoek naar de parkeertarieven bij jouw bestemming? Je vindt ze in de app

Met de app van EasyPark kun je meer dan alleen je parkeeractie starten en stoppen. Wist je dat je ook vooraf kunt kijken wat de parkeertarieven zijn bij bekende bezienswaardigheden of jouw favoriete restaurant?

Op zoek naar de parkeertarieven bij jouw bestemming? Je vindt ze in de app

Dat is handig. Je weet vooraf waar je aan toe bent. Wat is de dichtstbijzijnde parkeerplaats of parkeergarage? Wat zijn de parkeertarieven en zijn er dingen waar ik op moet letten zoals een maximale parkeertijd of een dagkaarttarief? Je vindt het allemaal in de app. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Zo kies je makkelijk de beste plek om te parkeren en ga je voorbereid op weg. En is de beste parkeerplek er eentje in een parkeergarage? Dan reserveer je makkelijk en snel vooraf je plek via de website.

Opslaan als favoriet

Heb je een parkeerlocatie waar je regelmatig parkeert? Sla deze dan op, dat scheelt weer zoeken voor de volgende keer. Handig toch?

In de app kun je op twee manieren zoeken naar de juiste parkeerzone. Dat kan via de zone-lijst via het zoekbalkje of het vergrootglas aan de bovenkant van je scherm. Of kijk op de kaart! Die geeft je een overzicht van de omgeving en laat je in één oogopslag laat zien waar in de buurt een parkeerplek is.

Meer Parking Hacks? Bekijk ze hier.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.