Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Lang leve de opgeruimde vierwieler! 6 tips om de spullen in je auto op te bergen

We kennen allemaal het spreekwoord ‘een opgeruimd huis, is een opgeruimd hoofd’. Maar wat als je veel op de weg zit? Dan wordt je auto steeds meer een beetje jouw thuis. Zorg juist dan dat-ie spik en span blijft. Met de belangrijkste items altijd binnen handbereik!

Lang leve de opgeruimde vierwieler! 6 tips om de spullen in je auto op te bergen

Trakteer jezelf op een brillenclip

Het is waar, dankzij de handige Zoek & Vind-functie van EasyPark heb je geen bril meer nodig om die ene schaarse parkeerplek in een drukke stad te vinden. Toch is goed zicht enorm belangrijk in de auto. Deze handige clip zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te zoeken naar je (zonne)bril. Wel zo veilig!

Plaats een prullenbakje in één van je bekerhouders

Ken je die prullenbakjes die in de bekerhouder van je auto passen al? Superhandig! Een oude kartonnen koffiebeker van het tankstation gebruiken kan natuurlijk ook. Zeg maar ‘dag!’ tegen rondzwervende snoeppapiertjes en mandarijnenschillen.

Houd je handtas binnen handbereik

Sleep jij je handtas ook overal mee naartoe? Deze praktische haak bevestig je eenvoudig aan de hoofdsteun van de bijrijdersstoel. Zo heb je je handtas – met inhoud! – altijd bij de hand.

Zorg voor een lege achterbank dankzij deze handige hack

Nu we toch zo lekker bezig zijn… Dit is misschien wel de meest vergezochte, maar ook de goedkoopste hack die wij hebben gevonden. Plaats een gordijnhaak om je hoofdsteun. Ideaal voor het ophangen van je laptoptas, boodschappentassen of een jas. Het houdt de vloer vrij en de achterbank netjes. Helemaal in Marie Kondō-stijl.

Geef kids een mandje om kleine spullen of snacks in te bewaren

Kinderen en auto’s, niet de beste combi. Zeker niet bij lange autoritten. Na de vakantie vind je nog wekenlang koekresten, viltstiften en ander klein grut door de hele auto. De oplossing: bevestig een douchebakje met zuignappen op het raam. Handig voor snacks of om viltstiften in te bewaren.

Creëer een systeem

Het is het hele jaar goed gegaan. Je hebt genoten van veel ritten in een schone bolide. Nu staat de vakantie voor de deur. De stress vliegt je naar de keel. Hoe krijg je alle bagage in de kofferbak? Heel simpel. Creëer een systeem. Met elke vakantie alle spullen op dezelfde plek. Zo weet je altijd dat het past. En onderweg vis je blindelings dat ene item uit een volle achterbak.

Meer Parking Hacks? Bekijk ze hier.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.