Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Een parkeerplek reserveren? Hoe fijn is dat?

Nooit meer rondjes rijden, op zoek naar dat ene parkeerplekje. Denk je dat je eindelijk een plek gevonden hebt, zet iemand zijn auto er nog net even voor. Aargh! Of een auto staat zo geparkeerd, dat je met geen mogelijkheid je auto ertussen gepropt krijgt.

Een parkeerplek reserveren? Hoe fijn is dat?

Die ergernis is voorgoed voorbij als je van tevoren een parkeerplek reserveert. Bedenk eens hoe relaxt je dan op pad gaat? De voordelen op een rij:

1. Geen zorgen vooraf of je de auto wel kwijt kunt

Sommige mensen durven niet met de auto naar de grote stad. Ze zijn bang hun auto niet kwijt te kunnen. Als je een plekje reserveert, zijn die zorgen niet meer nodig.

2. Je bent altijd op tijd voor je afspraak want een plek zoeken is verleden tijd

Te laat komen met als reden dat je geen parkeerplek kon vinden? Dat smoesje kan je niet meer gebruiken als je vooraf een parkeerplek reserveert.

3. Laat je wandelschoenen maar thuis want je staat altijd dichtbij

Trek je mooiste en hoogste hakken aan. Of die net iets te krappe Italiaanse, design stappers want je staat altijd dichtbij. Extra fijn als het Nederlandse weer je in de steek laat.

4. De parkeerkosten betaal je achteraf via de Parkmobile-app

Inrijden en uitrijden doe je gewoon via je app. De slagboom van de parkeergarage open je via de app en de parkeerkosten? Die betaal je achteraf via de maandelijkse factuur.

5. Je parkeert tot 50% goedkoper dan op straat of in reguliere garages

Het mooiste van alles? Je hoeft voor al dit parkeergemak tot bijna 50% minder te betalen.

Wil jij ook jouw eerstvolgende parkeerplek reserveren? Ga dan naar de locatiepagina en vind een garage in de buurt van je bestemming. Klik op de knop ‘reserveren’’, vul de datum, tijd, kenteken en persoonlijke gegevens in en betaal voor je reservering. Wij zorgen dat we op de aangegeven datum en tijd een plekje voor je vrijhouden. Zo kom jij ontspannen (en op tijd!) op je bestemming aan. Lekker toch?

Meer Parking Hacks? Bekijk ze hier.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.