Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Auto kwijt? Zo vind je ’m supersnel weer terug

Het is ons allemaal weleens overkomen: je weet niet meer waar je je auto nu precies geparkeerd hebt. Je was er even met je gedachten niet bij, de parkeergarage is zo groot dat je het overzicht kwijt bent of je hebt simpelweg geen enkel richtingsgevoel. Wat het ook is, je bent niet de enige!

Auto kwijt? Zo vind je ’m supersnel weer terug

Op social media lees je genoeg hilarische berichten over mensen die hun auto niet meer terug konden vinden. Zeker de helft van de Nederlanders vergeet weleens waar hij of zij geparkeerd staat, zo blijkt uit onderzoek.

Met deze tips is dat voor jou voorgoed verleden tijd:

Maak een foto

Maak een foto van de locatie. Het straatnaambord, het icoon, de letter of kleur in de parkeergarage.

Zoek een herkenningspunt

Vlakbij de kerk of tegenover die lekkere bakker.

Gebruik een app

Wil je echt met je tijd mee? Dan gebruik je natuurlijk een handige app om je auto terug te vinden.

  • Google Maps. Open de app of website en druk op de blauwe stip die jouw huidige locatie aangeeft. In het menu vind je ’Instellen als parkeerplek’.
  • Apple Maps. Heb je een iPhone met minimaal iOS10 erop? En een moderne auto voorzien van ingebouwde bluetooth- of CarPlay-functie? In dat geval wordt de parkeerlocatie automatisch opgeslagen als je de auto verlaat.
  • WhatsApp. Iedereen gebruikt WhatsApp en ook hierin is het mogelijk je locatie op te slaan of te delen. Druk voor Apple op het plusteken en voor Android op de paperclip.
  • Parkmobile. Ook je vertrouwde parkeerapp helpt jou je auto terug te vinden. Open de app > Open de lopende parkeeractie > klik op het kompas-icoontje naast je kenteken > Je ziet nu een overzicht waar jij én je auto zich bevinden.

Meer Parking Hacks? Bekijk ze hier.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.