Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Ken jij deze app-tips al? 7 handige tips op een rij

Je bent een nieuwe gebruiker. Of misschien gebruik je de app al heel lang voor het starten en stoppen van je parkeeractie en verder geloof je het wel. Wist je dat de app ook heel handige tools bevat? We zetten er een paar voor je op een rij.

Ken jij deze app-tips al? 7 handige tips op een rij

Parkeren in garages

Wist je dat het ook mogelijk om in parkeergarages te parkeren? Aangesloten parkeergarages zijn te herkennen aan het dakje op de icoontjes in de kaart. Het enige wat je moet doen is, voordat je voor het eerst in parkeergarages gaat parkeren, een parkeertoken aanvragen. Dat doe je via de persoonlijke pagina.

Tarieven en zone-informatie

Sta je op het punt een parkeeractie te starten? Dan is het altijd handig om eerst even de zone-informatie te checken. Zo voorkom je vervelende verrassingen. Op het startscherm, achter de zonecode, vind je het ‘informatie-icoontje’. Als je deze aanklikt, vind je alle informatie die je nodig hebt.

Notitie toevoegen aan je parkeeractie

Benieuwd wat je kwijt bent aan parkeerkosten voor dat etentje met vrienden? Of moet je bij je baas de kosten declareren voor een bepaald project? Voeg dan een notitie toe aan de parkeeractie. Lekker overzichtelijk! Na het stoppen van de parkeeractie kun je een notitie toevoegen.

Parkeerherinneringen instellen

Omdat we allemaal weleens iets vergeten, helpt EasyPark je graag herinneren dat je parkeeractie nog loopt. Dit kan via sms, e-mail en/of pushberichten. Je stelt deze handig zelf in. Via de persoonlijke pagina of de app.

Vind je auto

Geloof het of niet, maar de helft van de Nederlanders is weleens zijn of haar auto kwijt. Simpelweg omdat ze niet meer weten waar ze hun mobiel hebben geparkeerd. Voor al die mensen is er een handige tool om je auto weer terug te vinden. Klik op het kompas-icoontje in een lopende parkeeractie en je ziet waar jij en de auto zich bevinden. Handig toch?

Eindtijd of maximale parkeertijd instellen

Weet jij al precies tot hoe laat of hoe lang je wilt parkeren? Dan stel je een eindtijd in via de Parkmobile-app. Je start een parkeeractie. Daarna kun je ‘stoppen’ of ‘automatische eindtijd instellen’. Je kiest dan de tweede optie en stelt de gewenste tijd in.

Auto-icoon wijzigen

Standaard zie je in de app dat geinige groene Parkmobile-autootje. Maar een mens wil ook weleens iets anders. Je kunt dit parkeerautootje aanpassen naar de auto van je keuze. Misschien wel een cabrio of een stoere Hummer?

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.