Onze app is veranderd, wat betekent dit voor jou? Meer info

Parkeren bij De Parade Rotterdam, Museumpark

Parkeren bij De Parade Rotterdam, Museumpark

De Parade is voor het 27e jaar op rij terug. Van vrijdag 23 juni t/m zondag 2 juli 2017 is het rondreizende theaterfestival te vinden in het Rotterdamse Museumpark. Tijdens de Parade Rotterdam zijn er meer dan 80 theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen te zien voor jong en oud. De voorstellingen duren gemiddels zo’n 30 minuten, waardoor je gemakkelijk twee, drie of zelfs vier voorstellingen kunt zien op een avond. Daarnaast is er een uitgebreide KinderParade, spelen er livebands en kun je er terecht voor een hapje en een drankje in één van de 8 restaurants.

Na Rotterdam trekt de Parade door naar Den Haag (7/16 juli), Utrecht (21 juli t/m 6 augustus) en Amsterdam (11 t/m 27 augustus). Toegang tot het terrein is het eerste uur na opening gratis, daarna is de entree €7,50. Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis naar binnen. Kaartjes voor de voorstellingen kun je op De Parade kopen, prijzen variëren van €2,50 tot €10.

Parade Rotterdam poster

Locatie: Museumpark

Standaard is De Parade in Rotterdam te vinden in het Museumpark, vernoemd naar de 6 museums die rondom het park liggen.

 

Openingstijden: De Parade Rotterdam

De Parade Rotterdam is maandag t/m vrijdag open vanaf 15:00 uur, zaterdag en zondag vanaf 14:00 uur. De Parade Rotterdam sluit zondag t/m donderdag om 00:00 uur en vrijdag en zaterdag om 02:00 uur. Uitzonderingen:

 • Vrijdag 23 juni is De Parade vanaf 18:00 uur geopend.
 • Zondag 2 juli is De Parade vanaf 22:00 uur gesloten.

[reglink button=”ja” text=”Word nu gratis klant”]

Met de auto naar De Parade in Museumpark Rotterdam?

In het centrum van Rotterdam geldt tot 23:00 uur betaald parkeren. Parkeer op straat via de EasyPark app (€4 per uur) of parkeer met de EasyPark app nog slimmer in een ParkBee garage in plaats van de standaard (dure) parkeergarage Museumpark, voor slechts €2 per uur met een maximum van €10 per dag.

Klik hier voor meer informatie over parkeren in een ParkBee garage.

Word nu gratis klant

Nog geen EasyPark klant? Schrijf je dan nu gratis in.

Waarom Parkmobile?

 • Eenvoudig parkeren via app, bellen of sms;
 • Betaal per minuut en achteraf;
 • Nooit meer gedoe met kleingeld of bankpasjes;
 • Voorkom dure parkeerboetes;
 • 91% van onze klanten geeft een 8 of hoger;
 • Geen verplicht abonnement.

[reglink button=”ja” text=”Word nu gratis klant”]

EasyPark Parade tips

 1. Lachen met Rundfunk

Na de succesvolle televisieserie is ‘Wachstumsschmerzen’ de eerste voorstelling van het duo Rundfunk (Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde). In een krankzinnige reeks snelle scènes, absurde grappen en slechte dans behandelen de jongetjes het volwassen worden, omdat ze daar zelf ook nog lang niet klaar mee zijn.

 1. Ode aan de auto

Als EasyPark zien wij de auto als onze beste vriend die ons brengt waar we moeten zijn. Kunstenaar Olaf Mooij beschouwt de auto als een levend wezen en vraagt zich af waar die auto vandaan komt. Zou hij groeien in een ei of komt hij voort uit een autospermatozoide? Geniet van dit rariteitenkabinet.

 1. Leuk voor kinderen

Ken jij de mime-speler nog van Sesamstraat? Deze acteur Hakim Traïdia trakteert op een speciale kindervoorstelling, waarin een uitvinder – die nog nooit iets heeft uitgevonden – zijn dromen wil downloaden. Maar op een dag, als hij wakker is, merkt hij dat de dromen van zijn kind gestolen zijn…

Nog meer inspiratie nodig voor De Parade Rotterdam? Klik hier voor het volledige programma.

Meer nieuwsberichten

Copyright © 2023 Easypark. Alle rechten voorbehouden.