Contact
help

Dagje uit in België? Gebruik de Parkmobile app zonder extra datakosten

26 juni 2017

Alle Parkmobile locaties

 

Voor veel mensen was dit een grote ergernis: zodra je de Nederlandse grens overstak moest je direct je mobiele internet uitschakelen om hoge kosten te voorkomen. Je was afhankelijk van Wifi, tenzij je tegen hoge tarieven wilde roamen. Maar goed nieuws! Sinds 15 juni kun je binnen de Europese Unie zonder extra kosten gebruikmaken van je internetbundel. Dat bekent ook over de grens weer onbezorgd whatsappen en facebooken.

Parkeer met Parkmobile zonder extra kosten in België

Zonder extra kosten internetten binnen de EU betekent ook zonder extra internetkosten je parkeeractie met de Parkmobile app starten in België. En wist je dat je met Parkmobile, naast de bijna 155 Nederlandse steden, in bijna 25 Belgische steden achteraf kunt betalen voor parkeren via de Parkmobile app?

Nu ook Parkmobile in Gent en Durbuy

Sinds 1 juni kun je ook in Gent achteraf betalen voor parkeren via de Parkmobile app. Op 15 juli wordt Durbuy aan de lijst toegevoegd. Parkeercontrole is, net als in alle Parkmobile steden, aan de hand van je kenteken. Kijk hier voor een overzicht van alle bij Parkmobile aangesloten Belgische steden.

Word vandaag nog gratis klant!

Nog geen Parkmobile gebruiker? Schrijf je dan vandaag nog gratis in!

Waarom kies je voor Parkmobile?

 • Parkeer eenvoudig via parkeerapp, sms of bellen;
 • Betaal per minuut en achteraf via een maandelijkse factuur;
 • Parkeer met Parkmobile in ruim 180 steden in Nederland én België;
 • Voorkom gedoe met kleingeld en pinpassen bij de parkeerautomaat;
 • Je hoeft nooit meer vooraf je parkeertijd in te schatten.
Gratis aanmelden

Ontdek Gent

Gent is een zeer sfeervolle stad met veel historie. De stad kent veel bezienswaardigheden, waarvan de Sint-Baafskathedraal een aanrader is. Deze kerk stamt uit de 14e eeuw. Hiervoor was het een Romaanse kerk uit de 12e eeuw. Ook een bezoekje waard is de Vrijdagmarkt. Dit is één van de oudste pleinen in de stad en ongeveer een hectare groot. Ga je vervolgens nog voor een hapje en/of drankje? Wij zetten onze top 3 voor jou op een rijtje:

 • OAK Restaurant
  Menu: Belgisch, Europees
  Adres:                 Hoogstraat 167/001, Gent
  Website:             http://www.oakgent.be/
 • Du Progres
  Menu: Steakhouse
  Adres:                  Korenmarkt 10, Gent
  Website:              http://www.duprogres.be/
 • Seli’s Noodlebar
  Menu: Aziatisch
  Adres:                  Limburgstraat 28, Gent
  Website:              http://www.selinoodlebar.be/

Liever een dagje naar het strand?

Dagje aan de Belgische kust gepland? Met Parkmobile parkeer je ook eenvoudig in de kustplaatsen Middelkerke, Nieuwpoort en Westende.

Kijk hier voor een overzicht van alle bij Parkmobile aangesloten Belgische steden.

Vanaf vandaag parkeer je ook slim en makkelijk in De Panne

26 oktober 2018

Vanaf vandaag kun je ook in De Panne achteraf betalen voor parkeren met Parkmobile. Met Parkmobile parkeer je inmiddels in ruim 25 steden in België met de Parkmobile app.  Waarom parkeren met Parkmobile in De Panne? Eenvoudig parkeren via de Parkmobile app; Betaal per minuut en achteraf; Nooit meer gedoe met kleingeld of bankpasjes; Voorkom dure parkeerboetes;…

Lees verder
delen

Met de auto op vakantie? Houd rekening met deze regels.

09 juli 2018

Ga jij met de auto op vakantie? Voordeel is dat je natuurlijk veel meer spullen mee kunt nemen, maar het nadeel: er gelden in het buitenland andere verkeersregels. Ook hebben ze in sommige Europese landen milieuzones en ontkom je vrijwel niet aan tolwegen. Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje. Zo ga je…

Lees verder
delen

Milieuzones Europa: Wat zijn de regels?

06 juli 2018

Steeds meer landen gaan werken met milieustickers. De milieustickers zijn er om de luchtkwaliteit in grote steden te verbeteren. Het was in sommige Duitse steden al langer verplicht om een milieusticker op de auto te hebben en sinds vorig jaar ook verplicht in Frankrijk. Daarnaast kent Italië weer een ander beleid als het gaat om het terugdringen…

Lees verder
delen

Tolwegen: wetten en vignetten


Met Parkmobile betaal je eenvoudig achteraf voor parkeren. Hierdoor heb je nooit meer frustraties met kleingeld of bankpasjes bij de parkeerautomaat. Helaas kun je nog niet zo eenvoudig achteraf betalen voor tolwegen. Want ga je met de auto op vakantie naar Frankrijk, Spanje, Italië, Zwitserland of Oostenrijk? Dan is de kans groot dat je tolwegen passeert….

Lees verder
delen

Parkeren in Koksijde doe je vanaf 1 juli met Parkmobile

02 juli 2018

Vanaf 1 juli kun je ook in Koksijde achteraf betalen voor parkeren met Parkmobile. Met Parkmobile parkeer je inmiddels in ruim 25 steden in België met de Parkmobile app.  Waarom parkeren met Parkmobile in Koksijde? Eenvoudig parkeren via de Parkmobile app; Betaal per minuut en achteraf; Nooit meer gedoe met kleingeld of bankpasjes; Voorkom dure parkeerboetes; 91% van…

Lees verder
delen